2014 yılından bu zamana üretimine devam edilen BMW M2 tasarımında köklü değişiklik yaşandı. Önümüzdeki yıl pazara sunulacak olan 2023 BMW M2 fotoğrafları sızdırıldı.

Tasarımda Büyük Değişiklik

Hemen hemen bütün otomotiv üreticileri belirli aralıklar dahilinde modellerinin tasarımlarında değişikliklere gidiyorlar. Gerek dış tasarım gerek iç tasarım gerekse de yeni teknolojiler ile modellerine farklılık katıyorlar. İşte bu markalardan biri de BMW. BMW, uzun sürelerdir benzer ızgara ve tampon tasarımları ile bizlerin karşısına çıkıyordu. Ancak Alman otomobil devi, 2023 BMW M2 modeli ile ezberleri bozuyor. 2023 BMW M2’nin fotoğrafları sızdırıldı.

2023 BMW M2’nin tasarımında oldukça büyük değişimler söz konusu. Ancak yapılan bu değişiklikler bir yandan da tartışma yarattı. İncelediğimiz fotoğraflardan anladığımız kadarıyla yeni BMW M2, tampon ve ızgara tasarımında fark yaratacak.

2023 bmw m2

Sızdırılan 2023 BMW M2 Fotoğrafları

Alman otomobil devlerinden biri olan BMW, böbrek dediğimiz ızgaralarda uzun bir süredir (yaklaşık 30 yıl) oval tasarımları kullanıyor. Şirket özellikle içten yanmalı modellerinde oval ızgaralar ile karşımıza çıkıyordu. Ancak marka 2023 BMW M2 modeli ile birlikte köşeli tasarıma geçiş yapmış.

Yeni BMW M2, G87 kasa kodu ile tanıtılacak. Aynı zamanda bu yeni modelin tasarımında radikal değişiklikler mevcut. Modelin ön kısmında 19 inç jant ve 275 mm fren kaliperi, arka kısımda ise 20 inç jant ve 285 mm fren kaliperi kullanılmış. Aynı zamanda 2023 BMW M2 modelin M4 modeli ile aynı lastik modeli olunacağı da belirtildi.

2023 bmw m2

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, yeni BMW M2’nin tasarımında köklü değişiklik yapılması bazı otomobil tutkunları tarafından eleştirildi. Özellikle eleştirilen kısım ise daha fazla girintilere sahip olan arka tamponu.

Yeni BMW M2’nin performans verileri ise bizleri yine mutlu ediyor. Modelin 450 ile 460 beygir arasında güç üreteceği tahminler arasında. Aynı zamanda 2023 BMW M2, eski M2 CS ile aynı performansa sahip olacak. Bir diğer yandan yeni M2’nin, otomatik ve manuel şanzıman seçenekleri ile satışa sunulacağı biliniyor.

Yeni BMW M2 hakkındaki detaylar şimdilik bu şekilde. Daha fazlası için takipte kalın…

Sıfır Km BMW Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here