BMW İç Mekanı, Diğer Arabalardan Neden Farklıdır?

1
4508
bmw-iç-mekan
bmw-iç-mekan

BMW iç mekanı ile hep fark yaratmıştır. BMW (Bavarian Motor Works), araçlarının iç kısmına gelince rekabette öne çıkıyor. Marka, kabin tasarımına olan benzersiz yaklaşımı ile Beemers’ı diğer lüks araçlardan ayırdı. Bir BMW’nin içini diğer arabalardan ayıran nedir? Tasarım dahilerinin mekanı nasıl düzenlediğini ve onu doğru miktarda lüks ve yaratıcı konforla nasıl doldurduğunu keşfetmek için okumaya devam edin. İşte bir BMW’yi diğerlerinden ayıran şey.

BMW İç Mekanı Tercihi Bir Sözün Yerine Getirilmesi

bmw-iç
bmw-iç

BMW, bir sürücü direksiyona geçtiğinde ne olacağına dair bir önizleme sağlamak için araçlarının dışını akıllıca tasarladı. Dış mekan sportif zarafet ve güç, eğlence ve prestij kavramıyla davet ediyor. BMW Group’a göre, ekibin odak noktası sürücü ve bu sözü yerine getirmektir.

Her bir BMW otomobilinin kabini, sürücü için pratiklik ve konfor ihtiyaçlarını karşılayan ergonomik konfigürasyonlarla planlanmıştır. Gösterge panelleri ve orta konsol takılmadan önce, sürücü konforunu en üst düzeyde sağlamak için en küçük ayrıntılara dikkat edilir. Yakından bakacak olursanız, bu öğelerin sürücünün ulaşabileceği bir yere yerleştirmek için açılar olduğunu fark edeceksiniz. Bu konfigürasyonlar söz konusu olduğunda, her şeye uyan tek bir boyut durumu değildir. Her model özel ilgisini çeker. Bu bireysel yaklaşım, her modelin farklı bir kişiliği tasvir etmesini sağlar. İç tasarımın üstün kaliteyi ve yerleştirmenin mükemmelliğini yansıtmasını sağlamak için kontrol öğeleri optimum konumlandırmaya entegre edilmiştir.

BMW İç Mekanı Yatay Çizgilerini Kontrol Edin

bmw
bmw

Her BMW, estetik olduğu kadar pratiklik için de geniş bir alan sağlayan bir kabine sahiptir. Gösterge paneli, sürücünün rahatlığı için teknik ekipman içeren dikey orta konsol ile yatay olarak yerleştirilmiştir. Yolculuğu mümkün olan en keyifli deneyime dönüştürmek için sürücü ve yolcular için bir alan algısı ile yaratık konforunu birleştiren her öğeye belirli bir akış var.

BMW En İyi İç Tasarıma Sahip Mi?

BMW-iç-mekanı
BMW-iç-mekanı

Bu kiminle konuştuğunuza bağlıdır. Bazıları için BMW’nin iç tasarımı yenilmez. Diğerleri, Mercedes’te rakiplerinin zor olduğu yüksek kaliteli lüksü tercih ediyor. BMW Blog, BMW’nin otomobil tasarım yarışında lider olabileceğini öne sürüyor. Analistlerine göre, daha güvenli bir dış görünüme sahip Beemers bile, kapıların arkasındakilerle aklınızı başınızdan alma potansiyeline sahip. Tasarımcılar bunu bir adım öteye taşıdı ve kokpit tasarımını tamamen yeni bir düzeye taşıdı.

2.El BMW

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here