2021 Volkswagen Passat 1.5 TSI Impression İnceleme

0
7778
Volkswagen Passat

Volkswagen Passat 1.5 TSI 2021 modelinin baz versiyonu olan Impression donanım paketinin özelliklerini, fiyatını ve yakıt tüketimini inceledik. Sıfır KM 2021 model Volkswagen Passat almak isteyen kullanıcıların Impression donanım paketi hakkında tüm merak ettiklerini cevapladık.

Volkswagen Passat 1.5 TSI Yakıt Tüketimi ve Performansı

volkswagen passat

Volkswagen’in yakın zamanda geliştirdiği 1.5 TSI benzinli motoru verimliliği ve performansı bir arada sunuyor. Neredeyse dizel motorlar kadar düşük yakıt tüketimine sahip olan yeni 1.5 TSI motor tatmin edici performansı ve seri sürüş dinamikleriyle dikkat çekiyor.

150 PS güç ve 250 NM tork üreten 1.5 litre benzinli motor 7 ileri DSG otomatik şanzıman ile birlikte geliyor.  0-100 km hızlanmasını 8,7 saniyede tamamlayan Volkswagen Passat 1.5 TSI maksimum 220 km hıza ulaşıyor.

Şehir içi kullanımda 6,7 litre ve şehir dışı kullanımda 4,5 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Passat karma kullanımda ortalama 5,3 litre yakıt tüketiyor. 1420 kg ağırlığı ile dikkat çeken Passat benzinli bir otomobile göre oldukça uygun tüketim değerlerine sahip.

Impression Donanım Paketi Neler Sunuyor? 

2021 model Volkswagen Passat geniş ve konforlu iç yaşam alanıyla D segmentinin standartlarını belirleyen otomobiller arasında gösteriliyor. Yeni bir model çıktığı zaman ilk olarak Passat ile kıyaslanarak yeterli olup olmadığı tartışılıyor. Bu yüzden Volkswagen Passat modelinden beklentiler oldukça yüksek. 

Giriş versiyonu olarak sunulan baz donanım paketi Impression genel olarak yeterli donanımlara sahip. Ancak rakip markaların baz versiyonları ile kıyasladığımızda bazı eksiklikler göze çarpıyor. Bu eksiklikler opsiyonel olarak sunulsa da fiyatın artmasına sebep oluyor. 

Impression

Impression donanım paketinde en önemli özellik Passat’ın giriş versiyonlarından itibaren led farların artık standart olarak sunulması. 2021 yılında bazı markaların hala halojen farlarda ısrar ettiğini göz önüne alırsak bu konuda kesinlikle artı puan almayı hakediyor.

İç yaşam alanına geçtiğimizde 8 inç büyüklükteki multimedya ekranı karşımıza çıkıyor. Akıllı telefon bağlantı desteği bulunan multimedya sistemi akıcı arayüzü ve kaliteli grafikleriyle keyifli bir deneyim yaşatıyor. 

Lizard kumaş kaplamalı koltuklar geniş ve rahat yüzeyleri ile tüm yolcuların konforlu bir yolculuk deneyimlemelerini sağlıyor.

Anahtarsız çalıştırma sistemi, manuel klima, start stop sistemi, yokuş kalkış asistanı, park sensörleri ve yorgunluk tespit sistemi Impression donanım paketinde standart olarak sunuluyor. İhtiyaçlarınıza ve isteklerine göre ekstra olarak alabileceğiniz çok sayıda opsiyonel donanım bulunuyor.

Volkswagen Passat Sıfır Km Fiyatları 

Volkswagen Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Impression versiyonu 419.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

1.5 TSI Passat İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here