2021 Nissan Navara İçin Yenilenme Zamanı

0
2127
2021 nissan navara

2021 yılı için birçok marka otomobilleri için yenilikleri açıklıyor. Son olarak Nissan da 2021 Nissan Navara için duyurusunu yaptı.

2021 Nissan Navara: Yenilenmiş Tasarım

2021 Nissan Navara tamamen yeni bir tasarıma sahip. Önde, LED farlar, daha büyük ızgara ve sis farlarını dikey konumda barındıran sıfırdan yeniden tasarlanmış bir tampon ile tamamen yeni bir cephe var. Arka kısım daha da oyulmuş hatları ve “C” şeklindeki LED farların yeni tasarımıyla dikkat çekiyor.

Nissan Navara’nın iç mekanı ise yeni bir direksiyon simidi ve güncellenmiş bir bilgi-eğlence sistemi dışında önceki modelin tarzını koruyor . Ana yenilikler arasında, akıllı ön çarpışma uyarısı, otomatik acil durum freni ve dört kamera aracılığıyla alanı izlemenizi sağlayan akıllı çevre izleme monitörü dahil olmak üzere çeşitli sürücü destek sistemlerinin tanıtımı yer alıyor.

nissan navara iç tasarım

Pro-4X kurulumu

Nissan Navara yeni tasarımın yenilikleri arasında, yeni bir estetik paketin fiyat listesindeki varlığı yer alıyor. Bu paket, jantlar, tavan çubukları, aynalar ve turuncu renkli unsurlarla değişen tutamaklar gibi parlak siyah renkte çeşitli stil unsurları içeren Pro-4X pakedi. Bütün bunlara saf offroad lastikleri eklenmiş durumda.

yeni navara arka

Bununla birlikte, çekiş sistemiyle ilgili bir bilgilendirme yok. Yeni Nissan Navara, 2.3 litrelik çift turbo 4 silindirli dizel motorla donatılmış 2 ayrı seçeneceğe sahip: 163 ve 190 hp.

Avrupa pazarına giriş fiyatları henüz açıklanmadığından dolayı; fiyatlar için muhtemelen 2021 yılına kadar beklememiz gerekiyor.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here