Nissan Leaf: Boyutlar, İç Dizayn ve Motor Özellikleri

0
2437
nissan leaf

Nissan Leaf bir süredir elektriğin kraliçesi. Sıfır emisyonlu bir araba arayanlar için uzun zamandır “neredeyse” ucuz çözümü temsil eden kategorinin bir tür öncüsü. Bugün Yeni Nissan Leaf kendini güncellemeye devam ediyor, her zaman zamana ayak uyduruyor ve iki farklı akü kesintisi sunuyor.

İşte Nissan Leaf’in veri sayfası:

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Gövde 436 litre
 Güç kaynakları Elektrik
 Sınıf
 Cv / kW (itibaren) 150/110

 

Yeni Nissan Leaf: Boyutlar

Leaf, 2.700 mm dingil mesafesi ve araç gövdesinin yaklaşık 4,5 metre toplam uzunluğu sayesinde arkada oturan yolcuların belirli bir rahatlıkla seyahat etmelerine imkan veren geniş bir otomobil. 436 litrelik bagaj bölmesi kapasitesi de fena değil.

Boyutlar
Uzunluk 4.480 mm
Genişlik 1.790 mm
Yükseklik 1.540 mm
Adım 2.700 mm

 

Yeni Nissan Leaf: İç Mekan

İç mekanda, gösterge paneline entegre 7″ HD renkli ekran ve analog hız göstergesi, deri koltuklar, entegre kumandalara sahip deri direksiyon simidi, teknik kaplamalı ön panel, arka cepli ön koltuklar, yatar ve manuel kayar yolcu koltuğu, katlanabilir arka koltuklar bulunuyor.

Konfor ve pratiklik: Start-stop düğmeli Nissan akıllı Anahtar, elektrikli park freni, otomatik parlama önleyici işlevli dikiz aynası, ısı pompalı otomatik klima kontrolü, alacakaranlık otomatik farlar, elektrikli ön ve arka camlar, aydınlatmalı güneşlikler, ayarlanabilir eğimli direksiyon, 12V + USB soketi.

Ses ve teknoloji: e-Pedal, ProPILOT, Akıllı Hız Sabitleyici, Apple Car Play ve Android Auto sistemlerine sahip 7 navigatör, Çevre İzleme Monitörü, 7 hoparlörlü Bose Premium ses sistemi, USB, AUX, Bluetooth ve CD oynatıcı, bilgisayar kartı ortalama ve anlık enerji tüketimi göstergeleri, park için arka görüş kamerası, rejeneratif fren sistemi.

Nissan Leaf: Dış Görünüm

Yeni Nissan LEAF’ın tasarımı, estetiği işlevsellikle birleştirerek modern bir çizgi ile gelişmiş aerodinamik arasında mükemmel bir uzlaşma yaratarak hava ile sürtünmeyi azaltarak enerji tüketimini düşürüyor.

Motor Yelpazesi

Yeni Nissan Leaf, iki tür motorla sunulmakta. 150 hp olanı, 40 kWh kapasiteli bir lityum iyon pille çalıştırılırken, 217 hp olanı 62 kWh pil kullanıyor. 40 kWh kapasiteli lityum iyon pil, sadece 40 dakikada %80’e varan hızlı şarj süresine sahip.

2. El Nissan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here