2021 Model Audi A5 Sportback Almak İçin 5 Neden 

0
2677
Audi A5

Audi A5 Sportback keskin çizgileri ve sportif tasarımıyla oldukça etkileyici görünüyor. Lüks ve estetik bir iç mekana sahip olan otomobil her an üst seviyede konfor deneyimlemenizi sağlıyor. D segmentinde sportif ve karakteristik tasarımıyla öne çıkan Audi A5 Sportback modelinin neden alınması gerektiğini beş maddede özetledik. 

Yüksek Performans ve Etkileyici Sürüş Dinamikleri 

Sportback

Audi yeni nesil TFSI ve TDI motorlarıyla yüksek performansı verimlilikle buluşturuyor. Güçlü ve atik bu motorlar her koşulda üst seviyede performans sunarken mümkün olduğu kadar düşük yakıt tüketiyor. Audi’nin efsane haline gelmiş dört tekerlekten çekiş sistemi olan Quattro her türlü yol koşullarında ve hava şartlarında benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Özellikle kış aylarında sürücülerin işini kolaylaştıran Quattro çekiş sistemi karlı ve buzlu yüzeylerde dahi performansından ödün vermeden aracın kararlı bir şekilde ilerlemesini sağlıyor. Sportif sürüş dinamikleriyle öne çıkan Audi A5 Sportback yüksek performansı ve güçlü yol tutuşuyla son derece keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Dinamik süspansiyon sistemi sayesinde her koşulda maksimum rahatlık ve konfor yaşatıyor.

Rakiplerine Kıyasla Uygun Bakım, Onarım ve Yedek Parça Maliyetleri

Bu başlık sizi biraz şaşırtmış olabilir ancak Audi’nin diğer premium otomobil üreticilerine kıyasla bakım ve onarım işlemleri çok daha uygun fiyatlara gerçekleştirilebiliyor. Volkswagen grubunun araçlarında ortak parçaların ve sistemlerin kullanılması parça fiyatlarının çok daha uygun olmasına sebep oluyor. Piyasada çok sayıda parçası bulunan Audi’nin bakım ve onarım fiyatları da rakiplerine kıyasla çok daha hesaplı. 

Premium araç konforunu rakiplerine kıyasla daha uygun fiyatlarla sunan Audi bu özelliği nedeniyle oldukça fazla seviliyor.

Sportif ve Karakteristik Dış Tasarım

Audi A5 modelini rakiplerinden ayıran en belirgin özelliği oldukça sportif bir tasarıma sahip olmasıdır. D segmentindeki rakiplerinin sıkıcı tasarımlarının aksine oldukça dinamik ve agresif bir tasarıma sahip olan bu otomobil kendisini özel hissetmek isteyen sürücülerin ilgisini çekiyor. Görsel modifiye işlemlerine oldukça uygun olan Audi A5 küçük dokunuşlar sonucunda çok daha sportif bir görünüme kavuşuyor.

Audi A5 – Lüks ve Konforlu İç Yaşam Alanı

Audi A5

Audi A5 Sportback 2021 modeli gelişmiş sürüş asistanları ve güvenlik sistemleriyle konforlu ve güvenli bir yolculuk deneyimi sunuyor. Sportif bir tasarıma sahip olan otomobil iç yaşam alanında konforu ve sportifliği bir arada sunuyor. İç mekanda kullanılan malzemelerin kalitesi sınıfındaki diğer rakiplerine göre çok daha üst seviyede. 

Audi A5 modelinin iç mekanı oldukça zarif ve estetik bir şekilde tasarlanmış. Abartıdan uzak modern ve yenilikçi iç yaşam alanı tüm yolcuların üst seviyede konfor deneyimi yaşamasını sağlıyor. İç mekanda kullanılan kaliteli malzemeler yolcuların kendisini özel hissetmelerini sağlıyor. Yeni nesil donanımların ve teknolojilerin kullanıldığı Yeni A5 yolculuk boyunca sıkılmadan sürüş keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Ferah ve abartıdan uzak iç yaşam alanı sakin ve huzurlu bir ortamda olduğunuz hissini uyandırıyor. 

Hız sabitleme sistemi, yokuş kalkış asistanı, start stop sistemi, park asistanı, sürücü asistanı, yağmur sensörü, far sensörü, 360 derece kamera sistemi ve park mesafe sensörü otomobilin çok daha konforlu ve güvenli olmasını sağlıyor. Led farlar tüm A5 Sportback modellerinde standart olarak sunuluyor. Daha yüksek aydınlatma kapasitesi ve yüksek görüş mesafesi sağlayan lazer ışıklı Matrix LED farlar opsiyonel olarak sunuluyor.

Audi A5 – Üst Seviyede Güvenlik Donanımları 

Audi modellerinde birçok güvenlik donanımı standart olarak sunuluyor. Avrupalı üretici kazaların ve can kayıplarının önüne geçebilmek için yeni modellerinde gelişmiş sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanları kullanıyor. Otonom sürüşün temellerini oluşturan bu teknolojiler olası kazaların önüne geçerek tüm yolcuların güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlıyor. 

Audi İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here