BMW M4, başka bir adla geniş bir M3 Coupe’dir. Hızlı, ilgi çekici ve son derece arzu edilen bir spor otomobildir. Hatta bazen bagaj veya arka koltuktaki yolcuları taşıması gerekenler için bir miktar pratiklik sunuyor.

Pek çok sadelik yanlısı insan için M4’ün turboşarjlı motoru, karakter açısından son m motorun atmosferik V8’iyle eşleşemez. Yine de, yapay film müziğinin ötesine bakın ve gerçekten harika bir araç olduğunu keşfedeceksiniz. Supercar sahiplerinin dikiz aynalarında gergin bir şekilde bakmalarını sağlayacak türden bir hız sunmaktadır.

M4 Performansı

M4’ün en tartışmalı yanı, ilk kez kullanılan turboşarjlı motorudur. Ancak, M otomobil hayranlarının sansasyonel olayları sevdiği için korkacak hiçbir şeyi yok. Sports Plus modunda kısmen sentezlenmiş egzoz notu biraz gürültülü ve yapay bir sese sahip, ancak performans potansiyeli şüphesizdir. Turboşarjlı tasarımına rağmen, 3.0 litrelik sıralı altı silindir, son M3’ün atmosferik V8’iyle aynı doyumsuz iştaha sahip. Yine de, çok daha fazla tork olduğu için, M4 Competition, devri düşük tuttuğunuzda bile müthiş bir hızlanma sağlar.

M4 İç mekan

Kabinin geri kalanı saf 4 Serisi , bu da dikkatlice yerleştirilmiş bir ön panel, yüksek kaliteli malzemeler ve mükemmel yapı kalitesi anlamına geliyor. Ayrıca, alçak sürüş konumu da mükemmeldir. Standart donanım sayısı uydu navigasyon, DAB radyo, kablosuz şarj, klima kontrolü ve ısıtmalı koltuklara kadar uzanıyor. Diğer 4 Serisi Cabrio modellerinde olduğu gibi, açılır kapanır M4 üç parçalı katlanır metal bir hardtop vardır. Yine de coupe benzeri bir iyileştirme ve kaldırıldığında güvenlik sağlarken, çalışması yavaş, ağırlık katıyor ve bagaj alanını da küçültüyor.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Tüm BMW modellerinde olduğu gibi M4 de standart olarak uydu navigasyonu ile birlikte gelir. Bu durumda markanın amiral gemisi Profesyonel kurulumudur. Bu, net grafikler ve net üç boyutlu haritalama özelliğine sahip büyük, üst kısımda monte edilmiş 8,8 inç ekrana sahip olduğunuz anlamına gelir. Ayrıca, haritayı görüntülemenize izin verirken aynı zamanda kullanışlı rota bilgilerini ve ayrıntılı kavşak, döner kavşak ve otoyol çıkış düzenlerini çağıran bölünmüş bir ekran işlevi de dahildir.

Mekanik olarak dört kapılı BMW M3 ile neredeyse aynı , ancak alçak M4 Competition açıkça sedan kadar pratik değil. 445 litrelik bagaj 35 litre daha küçüktür. Ancak iyi şekillendirilmiştir. Tavanı yukarıdayken 370 litrelik bir kapasiteye ve indirildiğinde 220 litrelik cimri bir düzene sahip olan cabrio için de aynı şey söylenemez .

Hem coupe hem de cabrio aynı eğimli tavan çizgilerine sahip, bu nedenle 1,8 metreyi aşan herkesin kafasını tavana sürtünecek. Yine de arkada bol miktarda diz mesafesi var, ayrıca iki ayrı koltuk fevkalade destekleyicidir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here