Çok dikkat çeken ve yoldaki en güzel arabalardan biri olan Aston Martin V8 Vantage, sektörün en ünlülerindendir.

Aston Martin V8 Vantage, Aston’un lüks spor otomobil serisinin giriş noktasıdır. 2006’dan beri satıştadır, ancak yine de harika görünüyor. Sürekli gelen revizyonlar ve güncellemeler sayesinde V8 Vantage’ın hala Jaguar F-Type Coupe ve Porsche 911 gibi rakiplere karşı rekabet edebileceği .

V8 Vantage

420bhp üreten 4.7 litrelik bir V8’e sahip ve altı ileri manuel veya Sportshift otomatik ile sunuluyor. Her sürdüğünüzde bir milyon dolarlık bir otomobil keyfi hissetmenizi sağlayacak iki kişilik lüks bir GT istiyorsanız, İngiliz yapımı V8 Vantage mükemmel bir seçimdir.

Dokuz yaşındaki Vantage’ı alıcıların radarında tutmak Aston Martin için kolay bir iş değildi, ancak ‘N’ modeli yardımcı oldu. N430, standart V8 Vantage’a göre bir üstünlük sağlıyor, ancak daha pahalı Vantage S ile aynı 430bhp çıkışı sunuyor.

V8 Vantage motor seçenekleri, performans ve sürüş

V8 Vantage

V8 Vantage, güçlü bir 4,7 litrelik V8 ile güçlendirilmiştir. Porsche, Mercedes ve Audi gibi yeni motorlarla karşılaştırıldığında nispeten eski olmasına rağmen, hala sağlıklı bir güce sahiptir. Aston, eğlencenizin karşılığını almanız için onu gerçekten zorlamanızı istiyor.

Üç pedallı bir düzeneğin nihai kontrolünü istemediğiniz sürece, özellikle trafikte araç kullanırken, yoğun vites ve ağır debriyajın gerçek bir yük olduğunu göreceksiniz.

V8 Vantage

V8 Vantage İç mekan, tasarım ve teknoloji

Vantage’ın sahneye çıkmasının üzerinden neredeyse on yıl geçtiğine inanmak zor. Orijinal Henrik Fisker tasarımının, nereye giderse gitsin yine de dikkatleri üzerine çekmesinin bir kanıtı.

Vantage’ın zamandan bağımsız çekiciliğinin anahtarı, basitliğiydi. Profil, en az görsel dağınıklığa neden oldukları yerde mükemmel bir şekilde kesişen temiz ve kesin çizgilerle oluşturulmuştur. Orantılar, otomobile hangi açıdan bakarsanız bakın mükemmel milimetredir ve ayırt edici bagaj kapağı rüzgarlığı ve ön kanat hava delikleri gibi ayrıntılar tasarıma zahmetsizce entegre edilmiştir.

V8 Vantage

Aston, her Vantage’ın el yapımı olduğu gerçeğini oldukça haklı bir şekilde vurguluyor ve bu, her şeyin olması gerektiği gibi çalışması montaj ekibine bir övgüdür. Son beş yılda kabin kalitesindeki ilerleme o kadar olmuştur ki, Aston’un devredışı bırakılan şalteri ve kontrolleri oldukça eski görünmeye başladı.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here