audi

Audi S4 Avant (2008-2016): Hızla Babalara Özel Bir Canavar

328 bg’lik süper şarjlı bir V6 motor, beş koltuk ve muazzam büyük bir bagaj: Audi S4 Avant kesinlikle çok pratik ve sonuç olarak çok çekici. Kayak tatiline, yapı marketine ve piste aynı arabayla gidebileceğinizi düşünün.

s4 avant

S4 Avant, son zamanlarda sunulan en iyi otomobillerden biridir. Yerini aldığı 4.2 litrelik eski V8 modeli kadar güçlü değil, ancak V6 motorun süper şarjörü, devir aralığı boyunca kesintisiz güç dağıtımı sağlıyor ve kesinlikle V8’den daha yavaş hissettirmiyor. Arkaya daha fazla güç gönderilmesine izin veren akıllı bir diferansiyel sayesinde daha eğlencelidir. Bu nedenle quattro dört tekerlekten çekişli station, daha çok arkadan çekişli bir spor otomobil gibi davranıyor.

s4 avant

Audi S4 Avant, A4 serisinden pek de farklı değildir. Yanlardaki ‘V6T’ amblemleri ve  ön ızgaradaki ‘S4’ logoları olağanüstü performansı olduğunu ortaya koyuyor. Otomobil sevdalıları, arka tampondaki ikiz egzozları da görebilirler. Ancak genel olarak, yolda gördüğünüz A4 Avant çeşitlerinden pek de farklı değildir. S4 istenmeyen ilgiyi çekmediği için bu, bazı alıcılar için idealdir.  Ancak diğerleri böylesine pahalı bir arabanın bu kadar önemsiz görünebileceği için hayal kırıklığına uğrayacaktır.

s4 avant

Çok Pratik

S4 Avant, oldukça büyük taşıma kapasitesi ve iç esnekliğini sunuyor. Arka koltuklar indirilmiş haldeyken 1.430 litrelik devasa bir bagaj ve kaldırılmış haldeyken hala etkileyici olan 490 litrelik bir bagaja sahiptir. Dört yetişkin, her yönden mükemmel baş ve diz mesafesi sayesinde kabini konforlu bir şekilde paylaşabilir. Ayrıca daha kısa yolculuklarda beşinci kişi de olabilir. Son derece konforlu koltuklar ve fısıltı kadar sessiz bir kabin, S4’ün uzun mesafeli seyahatler için ideal olduğu anlamına gelir.

Quattro dört tekerlekten çekiş ve yükseltilmiş performans frenleri, Audi S4 Avant’ı zaten çok güvenli olan standart A4 Avant’tan bile daha güvenli hale getiriyor. Bu araba, Euro NCAP’in endüstri standardı çarpışma testinde en fazla beş yıldız aldı. Bununla birlikte, tüm yüksek performanslı arabalarda olduğu gibi, ciddi sorunlardan kaçınmak için üreticinin programına uygun düzenli bakım şarttır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here