Uygun Fiyatlı! Sıfır Kilometre Araçlar (Eylül 2020)

1
1963

Uygun fiyatlı sıfır kilometre bir araç almak istiyorsanız, bu zamanda işiniz zor diyebiliriz.

Araç fiyatları günden güne değişiklik gösterirken, araç almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmak veya yılbaşına doğru firmaların stok bitirmek amacıyla başlattığı kampanyalardan, daha uygun fiyatlı son kalan 2020 model araçları alabilirsiniz.

Elbette bu sene salgın hastalık tüm dünyayı etkilemiş durumda, buna bağlı olarak yılbaşına doğru bir indirim kampanyası furyasını görmek bu sene biraz zor olacak gibi çünkü, üretim ve lojistik ile ilgili sorunların yoğun olduğu bu dönemde araç stokları da pek yok…

Bayiden daha yüksek fiyatlı sıfır araç satan bir ikinci el piyasası olduğunu düşünürsek, fiyatların düşmesinden çok artacağını düşünmek pekte yanlış olmayacaktır.

Yine de olacaksa sıfır olsun diyorsanız:) bütçeniz dahilinde alabileceğiniz uygun fiyatlı ve baz donanımlı araçları sizler için derledik.

1Uygun Fiyatlı  Dacia Modelleri

Dacia Duster, Dci dizel motoru ile çok tutulan araçlardan birisidir. Sıfır kilometre uygun fiyatlı bir araç olsun, hemde biraz yerden yüksek bir havası olsun derseniz Dacia Duster iyi bir seçenek olabilir.

Geniş bir araç alma niyetiniz var ise, Dokker Combi uygun fiyatlı bir alternatif olabilir.

2Herkesin Sevdiği Fiat Modelleri

Fiat, özellikle Egea modeli ile uygun fiyatlı araç almak isteyen kişilerin ilk baktığı araçlardan birisidir.

Geniş iç hacmi ve yakışıklı sedan tasarımı ile uygun fiyatlı bir araç almak istiyorsanız Egea’yı incelemenizde fayda var.

110.000 tl gibi bir fiyat ile en baz donanımına sahip olabilirsiniz.

Baktığımız araçlar uygun fiyatlı olmasını istediğimiz için maalesef , en baz donanımlarını seçmek durumunda kalıyoruz.

uygun fiyatlı

Daha farklı ve şehir içi pratik bir araç düşünüyorsanız Panda’ ya da bir göz arabilirsiniz.

3Kia Suv Modeli : Sportage

Sportage modeli SUV tarzı araç arayanlar için uygun fiyatlı sayılabilecek bir model. En baz donanım olarak bakıldığında 213.000 TL gibi bir fiyat ile satılıyor. Bir üst donanım seviyesini düşündüğünüz anda fiyatlar 300.000 TL gibi bir bedel karşılığı satışa sunuluyor.

4Eski Alman, Yeni Fransız : Opel

Opel kanadında ise , en makul ve en yakışıklı aday yeni Opel Corsa olarak karşımıza çıkıyor.

PSA Grubuna geçişi ile birlikte Peugeot ve Citroen ile aynı çatı altında buluştuktan sonra ki ilk modellerden biri oldu. Ve tasarım olarak çok yakışıklı olduğunu söyleyebiliriz.

5Uygun Fiyatlı Renault Modelleri

2020 yılının ilk ayından önce , yani 2019 aralık ayında ki bir kampanya ile sıfır kilometre bir megane almak için en baz donanım seviyesinde , 100.000 tl bir bütçe ile alınabiliyordu. Malesef kısa bir zaman geçmesine rağmen fiyatlar oldukça yükselmiş durumda.

Şu günlerde Renault’tan alabileceğiniz en uygun model yeni Clio.

6Volkswagen Sıra Yazıyormuş !

Salgından önce de otomobil alacağınız zaman Volkswagen almak istediğinizde sıra beklediğiniz bir gerçek, son dönemde her firmanın yaşadığı bu sıkıntı, daha önceleri Volkswagen modelleri için geçerliydi.

Şuan bir Polo almak isterseniz ve en dolu donanım paketini isterseniz 300.000 tl bandına kadar çıkan fiyatları olduğunu unutmayın.

Neredeyse baz donanımı arasında, iki katı fark olan model için, isterseniz 1 tane dolusunda isterseniz bir kendinize bir sevdiğinize baz donanımını alabilirsiniz 🙂

7Nissan Modelleri

Eğer bir Pick-Up almayı düşüyorsanız, Nissan geçmişten beri Pick-up konusunda en iyiler arasında olmayı başarmıştır. Hatta en iyi olduğunu söyleyenler çoğunluktadır.

Fiyatlarına baktığınızda, piyasa koşullarında pick-up almak isteyenler için iyi bir seçenek diyebiliriz.

uygun fiyatlı

Micra, özellikle kadın kullanıcılar tarafından çok tutulan bir model. Yenilenen Micra almak isterseniz ödemeniz gereken minimum miktar tabloda belirtilmiş. Elbette fiyatlar sürekli değişiyor bu eylül fiyatları olarak eklenmiştir.

8Uygun Fiyatlı Toyota Modelleri

Elbette Toyota , bir Japon otomobil markası olarak kendini geçmişten bu yana dayanıklılık ve kalite açısından sevdirmiş ve kanıtlamıştır.

Bugün bir Toyota almak isterseniz, 160.000 TL yi geçen bir bütçe planlamak zorunda olduğunuzu unutmayın.

9Prado Mu ?

Evet..Evet bu da bir küçük şaka olarak eklediğimiz bir model olsun dedik. 🙂

Uygun fiyatlı araçların bile fiyatlarının yüksek olduğunu düşündüğünüzü biliyoruz. Bizde bu durumun farkındayız. Ama araç fiyatlarının ne seviyelere kadar çıkabildiğini görmeniz açısından size 1.850.000 TL fiyat ile satılan Land Cruiser Prado modelini de göstermek istedik.

Sıfır ve İkinci el otomobil ilanlarına bakmak için arabam.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Tekerinize Taş Değmesin.

1 YORUM

  1. Uygun fiyatlı mı ? 🙂 şuanda kasım ayındayız o fiyatlar bile artmış durumda… polo’nun 350.000 TL ye satıldığı bir dönemi yaşıyoruz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here