Eğer bir otomobil tutkunuysanız ve arabalar hakkında hem eğlenceli hem de bilgi dolu içerikler izlemek istiyorsanız bu yazımız tam size göre! Dijital platformlarda otomobiller hakkında pek çok içerik mevcut. Eğer elinize telefonunuzu ya da kumandanızı alıp otomobiller hakkında ne izlemeli diyorsanız, size Disney+’tan önerileri listeleyeceğiz.

Disney+ Otomobil İçerikleri

Ülkemizde popülerleşmeye ve geldiği gibi diğer dijital platformlara rakip olan Disney+; National Geographic içeriklerini bünyesine katarak pek çok içeriğin kapısını bizler için açtı.

1Sınır Tanımayan Arabalar

Sınır Tanımayan Arabalar programında en çok arzulanan otomobillerin üretim süreçleri paylaşılıyor. Otomobilin tasarım, mühendislik ve üretim aşamalarının perde arkası sunuluyor. Her bölümde ayrı bir otomobilin sır perdesi aralanıyor. 2020 yılında yayınlanan program 1 sezon 6 bölümden oluşuyor. Ayrıca Ferrari Portofino, Porsche Taycan, Pagani Huayra Roadster gibi birbirinden ünlü ve göz alıcı otomobiller derin bir incelemeye giriyor.

2Araba S.O.S

2014 yılı bu yapımda, tamirci Fuzz Townshend ve otomobil meraklısı Tim Shaw yer alıyor. Eski otomobilleri sahiplerinden alarak tamir ve bakımını, Otomobil Araba S.O.S tamirhanesinde elden geçiriyorlar. Otomobiller baştan aşağı dönüşüm geçirerek eski ve görkemli günlerine geri dönüyorlar. Ayrıca programda Subaru Impreza, Citroen 2CV ve Mitsubishi Evo 4 gibi otomobillerin tadilatını içeren bölümler de mevcut. Son olarak içerik 8 sezondur. 8. sezon dışında her sezon 10 bölümden oluşmaktadır.

3Olağanüstü Arabalar

Program konusu; Afzal Kahn’nın otomobilleri inanılmaz bir görüntü ile yeniden dönüştürmesi üzerine şirket kurmasıdır. Örneğin programın birinci bölümünde Aston Matin Vantage V8’i bir yarış otomobiline dönüştürürler. Program 2 sezondan oluşuyor. 1. sezonda 10 bölüm, 2. sezonda ise 8 bölüm mevcut.

4Olağanüstü Hurda Arabalar

Programın konusu; oluşturulan iki mekanik ekibe sınıfının en iyi süper otomobilini yapma görevi verilir. Fakat ufak bir problem vardır; parçalar hurdalıktan toplanıyor. Hurdalıktan yapılan otomobiller; Porsche 911, Audi R8, Mercedes X-Class gibi otomobilleri geçmek zorundadır. 2019’da çekilen program 1 sezon 8 bölümden oluşmaktadır.

  1. Kaynak: Disney+
  2. Kaynak: National Geographıc

Amazon Prime Video Araba Konulu Filmler

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here