Günümüzde dijital platform kullanımı oldukça artmış durumdadır. Teknolojik gelişmelerle birlikte insanlar her yerde, internet olsun ya da olmasın çeşitli seçeneklerle diledikleri içerikleri izleyebiliyor. Platformların daha çok izleme seçeneğe sahip olması tercih edilmesini de arttırıyor. Aynı zamanda sadece yerli değil yabancı içeriklere reklamsız ulaşmakta mümkün. Özellikle pandemi dönemiyle birlikte insanlar dijital platformlardan dizi, film, belgesel gibi içerikler izlemeye başladı. Bu dijital platformlardan ikisi ise; BluTV ve Exxen’dir.

BluTV ve Exxen’de Türkiye’de sık kullanılan dijital platformlar arasındadır. Özellikle otomobil severlerin dikkatini çekecek pek çok içerik mevcut. Otomobil ve motosikletleri konu alan pek çok film ve dizilerin olmasının yanında belgeseller ve TV programları var. Bu platformlardan otomobiller hakkında pek çok bilgi edinebilirsiniz. Bu günkü yazımızda sizler için BluTv ve Exxen’de yer alan otomobiller hakkındaki bazı içerikleri derledik.

Exxen Otomobil İçerikleri

2021 yılında kurulan ve Acun Medya’ya ait; Exxen’de otomobiller hakkında oldukça güzel içerikler mevcut.

1Garaj Exxen

Türk Ralli Pilotu ve Youtuber Doğan Kabak ve Koleksiyoner Ferhat Albayrak sunuyor. Programda araba tutkunlarını heyecanlandıracak birbirinden lüks otomobiller yer alıyor. Otomobillere dair her şey programın konusuna dahil. Sokaklarda rastlamadığımız nefes kesen araçlardan gözlerinizi alamayacaksınız. Ayrıca programda challengelar ve keyifli sohbetler size zamanı unutturacak. Son olarak program sadece Exxen için hazırlanmış bir içerik olma özelliği de taşıyor.

BluTV Otomobil İçerikleri

2015 yılında kurulan BluTV, Doğanlar Holding yapısı altında oluşturulmuş dijital bir televizyondur. BluTV bazı platformlardan farklı olarak canlı yayın akışına da sahiptir. Bu sayede istediğiniz otomobil içeriklerini buradan da seyredebilirsiniz.

2Three Men Four Wheels

Drew Pritchard, Andy Jaye ve Marino Franchitti yer aldığı programda gelmiş geçmiş en iyi yarış arabaları ele alınıyor. Programda Porsche 911 ST, Bugatti T35 ve Jaquar XJ220 gibi alanında öncü otomobiller yer alıyor. BluTV’de 1 sezon 10 bölüm olarak görebilirsiniz.

3Idris Elba: No Limits

Dünyaca ünlü ve pek çok filmde yer almış oyuncu Idris Elba’nın yer aldığı programda adrenalin ön plandadır. Elba, motor sporlarına olan tutkusu ve deneyimli bir sürücü olmasının getirdiği artılarla tehlikeli sahneleri dublörsüz çekiyor. BluTv’de 1 sezon dört bölümden oluşan bu içerikte Elba hem hava da hem de kara inanılmaz deneyimler yaşayarak hayranlarına adrenalin dolu dakikalar izletiyor.

4Drew’s Dream Car

Programın konusu Drew Scott’ın düşlerindeki otomobili inşa etmesidir. Bunun için Scott, tamirci Ant Anstead’den yardım ister. Otomobil için 50’ler ve 60’lardan ilham alınır. Program 1 sezon 1 bölümden oluşuyor.

5Monster Garage

Jesse James öncülüğünde bir grup inşaatçı sadece beş gün içinde otomobilleri cinsinin tek örneğine dönüştürüyor. Soyu tükenmiş olan Dobge Rampage, 1947 model Ford Coupe ve 1965 model Jaguar gibi otomobilleri yeniden yaratılıyor. Program BluTv’de 1 sezon 8 bölümden oluşuyor.

6Goblin Works Garage

Programda; Jesse James, Hector Orlandı ve George Barris başrollerdedir. Goblin ekibi Land Rover Series II serisine 21. yüzyıl etkisi vermeye çalışıyor. Ayrıca Escort Mk2, Ford Capri gibi otomobiller üzerinde de çalışılıyor. Program 1 sezon 6 bölümden oluşuyor.

7Million Dollar Wheels

Dünyada en büyük araba satıcılarından RD Whittington’u konu alan programdır. Oldukça zengin kişilerin milyon dolarlık arabalarını nasıl aldığının hikayesini anlatıyor. Programda Jamie Foxx ve Tom Holland gibi isimlerde yer alıyor. İçerik 1 sezon 6 bölümden oluşuyor.

Son olarak otomobiller hakkında daha pek çok farklı içeriği BluTV ve Exxen’de bulabilirsiniz.

Netflix’de İzleyebileceğiniz Araba Konulu 5 TV Programı

Motosiklet Severlerin İzlemesi Gereken 5 Netflix Filmi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here