İkinci El Araçta Hangi Markalar Daha Dayanıklı?

1
1705

İkinci el, son dönemde sıfır araç fiyatlarının yükselmesi ile fazlasıyla gündeme gelmiş durumda.

Fiyatlar yüksek olduğundan en dayanıklı arabayı almak, her araç sahibi olmak isteyenin hakkıdır diye düşündük. Ve size fikir vermesi amacıyla bir derleme yaptık.

Salgın sebebiyle toplu taşıma kullanmak istemeyen herkes bir araç almak niyetindeler. İkinci el araç seçerken hangi markalar size neler vadediyor, bugün bu konu ile alakalı bir içerik hazırladık.

Bakalım markalar bizlere neler anlatıyor ?

1İkinci El Araçlarda Fiyatlar Nasıl Belirleniyor ?

Piyasada araç fiyatları belirlenirken, en çok satış miktarı olan bu sebeple yedek parçası çok bulunan, ustası her yerde bulunabilen, dünya çapında kendini kanıtlamış ve kullanıcılar tarafından çokça sevilmiş.

Daha çok C segmenti araçlar piyasa da en çok tutulan arabalar oluyor.

Elbette dayanıklılık, konfor ve kalite gibi önemli kriterleri de göz ardı etmeyelim.

2Japonlar Dayanıklı , Alman ve Fransızlar Konforlu !

Yazımızın başlığında olduğu gibi hangi aracın daha dayanıklı olduğunu sorarsanız , japon arabalarının bu konuda bir adım ilerde olduğunu söyleyebiliriz.

İkinci el ve biraz da model yılı eski bir araç bakıyorsanız, fiyatlarının da yüksek oluşundan anlayacağınız gibi Japon otomobilleri, uzun ömürlü ve az arıza veren motorları, kaliteli iç trim ve döşeme malzemeleriyle ikinci elde sizi oldukça mutlu edecektir.

Alman ve Fransız arabaları Japon araçlarına göre daha nazik oldukları söyleniyor.

ikinci el

Kalite ve motorları dünya çapında kendini kanıtlamış olsa da, eski model araçları göz önüne aldığımızda daha çok beyin ve motor arızası aynı zamanda iç trimlerin de deforme ve koltuk döşemelerinin daha yıpranmış olduğunu görebiliyoruz.

3İkinci Elde Kütükten Çok Kullanan Nereli O Önemli 🙂

Mizahi söylemimiz ile anlatmak istediğimiz, özenle bakılmış her araba güzeldir.

Aracın hangi ülkenin arabası olduğundan ziyade o arabayı kullanan kişilerin gösterdiği özene dikkat etmek önemlidir.

Fiyatların arttığı bugünlerde araçların fiyatları yüksek olmakla birlikte her arabayı aldığınızda iyi veya kötü olsun edeceğiniz bir takım masraflar olacaktır. Bu sebeple alabileceğiniz en masrafsız aracı bulmaya çalışın ister Japon olsun, ister Alman arabası…

İkinci El Otomobil İlanları

Tekerinize taş değmesin.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here