En İyi Netflix Önerileri: Schumacher! Formula 1 söz konusu olduğunda Netflix, 2019’da sezon öncesi yayın hayatına başlayan ve giderek daha popüler hale gelen “Drive to Survive” serisiyle seriye büyük bir destek sağladı. Gösteri, Covid dahil olmak üzere Formula 1’in son üç sezonunu kapsamaktadır. Ayrıca bu belgeseller, Formula 1’in Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerde popülaritesinin büyümesi için özellikle çok iyi oldu. Bu yıl, Formula 1 yarışlarının izlenmeleri “Drive to Survive” sayesinde arttı. Netflix ile olan bu işbirliği, akış devi Formula 1 ve Schumacher ailesiyle birlikte çalışarak efsanevi Michael Schumacher hakkında tam erişimli, dürüst ve gerçek bir belgesel karşımıza çıkmaktadır. Netflix belgeseli hakkında şimdiye kadar bildiğimiz her şey ve belki de sporda yeni olanlar için Michael Schumacher’in arka planında karşımıza çıkmaktadır.

En İyi Netflix Önerileri: Schumacher Michael Schumacher, uzun yıllardır Formula 1’deki en büyük rekorlardan bazılarına sahip olan biridir. 2012’deki emekliliğinden bugüne kadar, sporda en çok galibiyet, pole pozisyonu ve şampiyonluk rekorunu elinde tutmaktadır. Schumacher, Formula 1’deki ilk çıkışını 1991 yılında Spa’da Jordan Grand Prix takımıyla yaptı. Efsanevi yarış için gridde yedinci sırada yer almıştır. Bir sonraki yarıştan Benetton’a geçti. 1996’da Ferrari’ye geçmeden önce 1994 ve 1995’te takımla iki dünya şampiyonluğu kazandı. Bazı şampiyonlukları kaçırdı. Fakat 2000’den 2004’e kadar Schumacher, ilk yarışından emekli olmadan önce bütün dünya şampiyonluklarını kazandı. 2010’dan 2012’ye kadar Mercedes ile geri döndü. Fakat ne yazık ki 2012’de Valencia’da sadece bir podyuma çıktı. Dönem boyunca hiçbir zaman Michael’a veya takım arkadaşı Nico Rosberg’e galibiyetler, podyumlar için savaşma şansı verecek kadar iyi değildi.

Schumacher, 2014 kışında ciddi kafa yaralanmalarına neden olan korkunç bir kayak kazası geçirdi. o zamandan beri halk arasında görülmemiştir. Tedavisi bazı zamanlar hastanede bazı zamanlarda evinde gerçekleştirilmektedir. Bu durum, ailesi tarafından desteklenen ve dahil edilen bu belgeselin son derece özel ve duygusal olmasını sağlıyor. Belgesel, Schumacher’in ilk karting günlerinden 2004’teki yedinci dünya şampiyonluğuna kadar olan kariyerini anlatmaktadır. Ayrıca eşi Corinna ve çocuklarıyla röportajları içermektedir.

Günümüzde Formula 1’de Haas ile yarışan kızı Gina ve oğlu Mick, Michael’ın birçok rakibi ve Formula 1’deki akranları gibi film/belgeselde yerini almaktadır. Ayrıca film, Schumacher ailesinin tam desteğiyle hem Formula 1 günlerinden hem de özel hayatından gelecek pek çok görülmemiş görüntülere sahiptir. Aston Martin F1 sürücüsü Sebastian Vettel, ömür boyu hayranı olan ve son zamanlarda Schumacher’in yakın arkadaşı, David Coulthard ve erkek kardeşi ve F1 pilotu arkadaşı Ralf Schumacher gibi isimler de belgeselde yer almaktadır. Schumacher’in menajeri Sabine Kehm, filmi “ailenin sevgili kocalarına ve babalarına hediyesi” olarak nitelendirdi.

Duygusal Bir MaceraEn İyi Netflix Önerileri: Schumacher

Schumacher, hastanede yaşam mücadelesi vermesine neden olan kayak kazasından hemen önce 2013’ten beri kamuoyunda görünmüyordu. Aile, Michael’ın durumu hakkında ellerinden geldiğince çok şey öğrenmeye çalışan oldukça tatsız gazetecilerin tüm çabalarına rağmen, anlaşılır bir şekilde Schumacher’in durumunu gizli tuttu. Dünyanın dört bir yanındaki hayranları, bu kazada Schumacher’in başına gelenler için elbette oldukça üzüldüler. Fakat Netflix’te yayınlanan Schumacher belgeseli hayranları ve herkes için duygusal olacaktır. Ayrıca Grand Prix yarışlarının en iyi sürücülerinden birine mükemmel bir övgü olacak.

“Drive to Survive”ın başarısı, Formula 1 belgeselleri ve filmleri için kesinlikle çok güçlü bir yer olduğunu gösterdi. Kamera ekipleri şimdiden takımları ve sürücüleri takip ederek dördüncü sezon için yeniden görevlendirildi. Fakat Schumacher’in belgeseli Formula 1’in belki de en duygusal belgesellerinden biri olacak.

Michael Schumacher Kimdir?En İyi Netflix Önerileri: Schumacher

1969 yılında hayata gözlerini açan Michael Schumacher babasının küçük yaşlarda kendisi için yaptığı karting aracı ile yarış dünyasına giriş yaptı. İlk kulüp şampiyonluğunu 6 yaşındayken sahip oldu. 1984 yılında 14 yaşında Almanya ve Avrupa gençler karting yarışını kazandı. Boş zamanlarında ıslak zeminde sürekli antrenman yaparak iyi bir formula1 yarışçısı olacağı, küçük yaşlardan belli olmuştur. Kazandığı Almanya ve Avrupa karting yarışlarında elde ettiği başarılardan sonra 1988 yılında Almanya Formula Ford ve Formula könig takımlarında yer bulabilmesini sağlamıştır. Efsanevi Formula 1 pilotu olan Michael Schumacher’in hayat hikayesinin devamını Netflix belgeselini izleyerek öğrenebilirsiniz.  Ayrıca “En İyi Netflix Önerileri: Schumacher” adlı içeriğimizden sonraEfsanevi Pilot Michael Schumacher ve Hayatı”ve“Michael Schumacher’in İlk Otomobili: Bugatti EB 110 adlı içeriklerimize de göz atmalısınız.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here