Aracınızdan Sıkılmamak İçin Yapabilecekleriniz!

1
1120

Aracınızdan zaman zaman sıkıldığınız oluyordur. Bu herkesin başına gelebilen bir durumdur.

Çok sevdiğiniz arabanız bazen size hiç keyif vermez. Yıkatmak bile istemezsiniz. Ya da “bu arabadan bu kadar ses geliyor muydu?” dersiniz.

Farklı sebeplerden arabanıza kızdığınız ve ya sıkıldığınız oluyor ise, bu içeriğimizde sizler için arabanızla tekrar barışabilmenin yollarından bahsedeceğiz. 🙂

Elbette bunlar arabası ile duygusal bağ kurabilenler için geçerli.

1Aracınızdan Sıkılmamak İçin, Aracınızı Değiştirin! 🙂

Evet bu da bir seçenek, gerçekten aracınız artık sizi memnun etmiyor ise, kullanmaktan keyif almıyorsanız. Değiştirmek sizin için bir seçenek olacaktır.

İkinci el araç alırken elbette dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın ve blog sayfamızdaki ikinci el araç almak ile ilgili içerikleri okumayı da ihmal etmeyiniz.

2Bir Kaç Aksesuar Ve Güzel Bir Temizlik!

Temiz arabalar her zaman keyif verir. Eğer aracınızdan memnun değilseniz, güzel bir yıkama ve kuaför işlemiyle çok daha canlı ve güzel görüneceğini söyleyebiliriz.

Pasta-Cila, detaylı iç temizlik hatta daha detaylı olarak, demir tozu temizliği, jant ve plastik yüzey parlatma, krom aksam parlatma gibi pek çok ince işçilik hizmetlerini alarak, veya kendiniz uygulayarak hem aracınızın kondisyonunu artırırsınız, hem de kullanmaktan ve şöyle bir bakmaktan çok daha keyif alabilirsiniz. 🙂

aracınızdan

Aynı zamanda aracınız için, kullanmaktan hoşlanacağınız veya görsel olarak hoşunuza giden bir kaç eklenti yapabilirsiniz.

Eğer müzik sesi hoşuna gitmiyor ise, müzik sistemi geliştirebilir, eğer multimedya ekranı yok ise taktırabilirsiniz. Ya da orijinal araç sevginiz var ise, internetten araştırıp aracınızın eksiklerini tamamlayabilirsiniz.

aracınızdan

Bu gibi uğraşlar hem aracınızın değerini artırır, hem de tekrar aracı kullanmak için sizi heveslendirir.

3Belli Bir Süre Farklı Bir Araç Kullanın!

Evet, farklı bir araç kullanma deneyimi size kendi aracını kullanma özlemi hissettirecektir.

1 haftalığına kendi aracınızı hiç kullanmazsanız, direksiyon başına geçtiğinizde araç dinamiklerini özlediğinizi fark edeceksiniz.

Bu anlamda yakın bir akrabanız ile araçlarınızı değiştirebilir. Veya 1 haftalık bir süre yürüyüş yapmanın keyfine varabilirsiniz. 🙂

Aracınızdan sıkılmanıza sebep olan konuları çözerek, tekrar keyifli yolculuklar yapabilirsiniz.

İkinci El İlanları

Tekerinize taş değmesin.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here