Türkiye’de En Çok Satan Hybrit Markası Toyota

1
1679

Hibrit Araç Satışlarında Toyota Başarısı

Türk kullanıcısı hybrit modellere yönelmeye başladı. Daha fazla elektrikli araç satın alma eğiliminde olan Türk araç kullanıcıları konu elektrikli araba olunca tercihini Toyota’dan yana kullanıyor. Toyota, Türk sürücüleri elektrikli araçlarla tanıştıran markası olmasıyla da tanınıyor. 

 

Türkiye’de 2017 yılı ilk yarısında araç satış rakamlarına bakıldığında elektrikli otomobil markaları içinde Toyota’nın lider olduğu görülüyor. Toyota markası, Türkiye’de beş farklı hybrit model sunmuştu. Bunlar içinde C-HR Hybrit modeli çok tutuldu. Toyota marka araç satışları genelinde Toyota C-HR Hybrit oldukça başarılı bir sonuç elde etti. 

 

Dünya Hybrit Teknolojisinde Toyota’ya Güveniyor!

Elektrikli araç satışları incelendiğinde sadece Türkiye’de değil dünya geneilnde Toyota markasının güven yarattığı anlaşılıyor. Kullanıcı, markanın hybrit teknolojisine güveniyor. 

 

Toyota C-HR Hybrit Hakkında

Elektrikli araç konusunda adeta gönülleri rahatlatan model, yakıt tüketimi, çevre dostu enerji kullanımı, kendi sınıfında nispeten uygun fiyatı, donanım özellikleriyle öne çıkıyor. Ayrıca bu yıl başlayan ÖTV teşviği de aracın daha fazla satılmasını sağlamış gibi görünüyor. 100km’de 3.9 litrle yakıt harcayan C-HR, ekonomik sürüş keyfi arayanlar tarafından tercih ediliyor. 

Bu konuda Toyota Yaris Hybrit test sürüşü videosunu da izleyebilirsiniz. 

 

 

1 YORUM

  1. toyota nın malesef hataları çok,hata 1,1.8 benzinli motor koyarak mtv sini 1827 tl yıl çıkarmış ki rakiplerinin mtv si 1035 tl, yıl ,hata2,yalıtım diğer araçlarında olduğu gibi bu araçtada sıfır,japonların kulakları az işitiyor herhalde,kia niro bu açılardan çok üstün ve mtvsi 1035 tl yıl sonuç,tercihim kia niro.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here