Türkiye’nin ikinci el araç satışlarında en güvenilir kurumlarından biri olan Otokoç ve Birmot artık ilanlarını arabam.com üzerinden paylaşacak.

Otokoç & Birmot ve arabam.com işbirliğiyle Koç güvencesiyle ikinci el araç almak isteyenler ya da Koç Holding çalışanları tüm ilanları tek sayfada görüntüleyebilecek. Üstelik dilerlerse sadece kendi şehirlerinde bulunan Otokoç 2.el araç ilanlarını görebilecekler. Söz konusu çalışma, İkinci el araç alırken Otokoç ilanlarına daha kolay ulaşmayı, hızlı ve pratik bir biçimde aradığı ikinci el araba ilanını bulmayı hedefleyenler için konforlu bir hizmet sunuyor.

Vehbi Koç’un kurduğu ve bugün sadece bir şirketten çok daha öte bir anlam ifade eden, ülkemizin en değerli kurumlarından biri olan Koç Holding’in otomotiv alanında iştiraklerinden biri Otokoç ve Birmot yapısıdır.

Otokoç Otomotiv, sıfır araç satışı, ikinci el araç satışı, kiralık araç ve araç sigortası gibi otomotiv sektörünün neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir çözüm ağıyla çalışır. Türkiye dışında yedi farklı ülkede hizmet sunan Otokoç Otomotiv, Otokoç markası altında Ford, Ford Truks, Volvo satışlarını ve Birmot markasıyla da Fiat, Alfa Romeo, jeep Maserati markalarının satışlarını yapıyor.

Sıfır araç satışı, ikinci el araç satışı, filo satışı, araç kiralama, filo kiralama, araç sigortası, yedek parça desteği gibi alanlarda Koç Holding güvencesini ve koşulsuz müşteri memnuniyetini önemseyen Otokoç ve Birmot markalarıyla hayalinizdeki otomobile veya hizmete kolayca erişebilirsiniz.

Satın alma sürecinden satışa kadar Koç güvencesini yanınızda hissedeceğiniz Otokoç ve Birmot araçları için ilanlar artık arabam.com’da yayınlanıyor. İstanbul Anadolu Yakasında Otokoç ilanları, İstanbul Avrupa Yakasında Otokoç araç ilanları, İzmir’de Otokoç ikinci el araç ilanı ya da Eskişehir’de Otokoç araç ilanları şeklinde yapacağınız tüm aramalara arabam.com ile kolayca erişebileceksiniz.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here