Motosiklet Dünyası Yasta

0
1481

Motosiklet tutkunu Barkın Bayoğlu geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Motosiklet dünyasının saygı duyduğu isimlerden biri olan Barkın  Bayoğlu geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. 

 

Altın Elbiseli Adam lakabıyla tanınan Barkın Bayoğlu, sabaha karşı yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili detaylara göre İstanbul’da emlak danışmanı olarak çalışan Buğra Erdem, köprü girişinde aracını durdurdu ve yürüyerek karşı şeride geçti. Muhtemelen karanlıkta yaya olan Buğra Erdem’i fark edemeyen Barkın  Bayoğlu kendisine çarptı ve ölümüne sebep oldu. Çarpmanın etkisiyle ünlü motorcu da savruldu ve hayatını kaybetti. 

 

Barkın Bayoğlu Kimdir?

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu, 1975 doğumludur. Yıllarca İngiltere’de yaşayıp gençlik yıllarında Türkiye’ye döndü. Lisedeyken Honda marka olan ilk motosikletini aldı. Belçika’da Siyasi Bilimler okudu. 1998’de Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı.

 

Öğrencilik yıllarında Magnum Ajans’ta fotoğraf asistanı olarak çalıştı. Ardından Telsim’de işe başladı. Eğitmen olarak çalıştığı  Telsim’de uzun ve başarılı bir çalışma süreci yaşadı. Askerliğini gönüllü olarak Afkanistan’da yaptı.

Yurt dışında bir süre çalıştıktan sonra Türkiye’ye kesin dönüş yaparak kendine motosiklet atölyesi kurdu. Bu atölyede kendi motorlarını tasarladı.

İki Teker Deriginde test sürücüsü ve editörü olarak çalıştı. 

Motosikletlerle ilgili herkonuda çalışan Altın Elbiseli Adam, son bir kaç yıldır üzerinde çalıştığı Youtube kanalı ile oldukça popüler olmuştu. Kanalı için keyifli içerikler hazırlayan Bayoğlu, maalesef dün akşam geçirdiği kazada, henüz oldukça genç bir yaşta, 42 yaşında, hayatını kaybetti.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here