BMW Prime Abonelik Sistemi Kullanıma Sunuldu

Türkiye'de bir ilk, BMW Prime..

0
1049
BMW Prime Abonelik Sistemi

Borusan Otomotiv, yeni BMW Prime Abonelik Sistemini kullanıma sundu. BMW Prime, Türkiye otomotiv sektöründe bir ilk olan ve içerisinde bir çok özel fırsatın sunulduğu bir abonelik sistemi olarak tanıtıldı. Minimum olarak aylık 99 TL’den başlayan BMW Prime abonelik sistemi kullanıcılarına birçok avantaj sağlıyor. Avantajlar arasında indirimli servis hizmetleri veya indirimli akaryakıt alımı gibi pek çok farklı hizmet bulunuyor.

BMW Prime Abonelik Paketleri

BMW Prime Abonelik sistemi 3 farklı abonelik paketine sahip. İlk paket olan Prime paketi ayda 99 TL’ye bir çok farklı avantajı kullanıcılarına sunuyor. Bu paketin avantajları kapsamında BMW Yetkili Servislerinde %30’a varan orijinal parça ve işçilik indirimleri ile motor yağı ve sıvıların tamamlanması, periyodik araç kontrolü ve silecek lastiklerinin değişimi gibi temel servis hizmetleri bulunuyor. Diğer bir paket olan Prime Plus paketinde ise aylık 129 TL ödeme karşılığında Prime paketindeki hizmetlere ek olarak araç yıkama, otopark ve akaryakıt indirimi gibi hizmetler mevcut. Son olarak ise  Prime Premium paketi kullanıcılarına 159 TL’ye fazlasıyla avantajlı hizmetler sunuyor. Bu paket tüm hizmetlere ek olarak farklı hizmetleri de içerisinde barındırıyor. Bunları lastik depolama ve değişimi ile özel çekici ve kullanıcının transfer masraflarını karşılama olarak sıralayabiliriz. Farklı paketler ile kullanıma sunulan BMW’nin yeni abonelik sistemi kullanıcılarına eşsiz fırsatlar sunabilecek gibi gözüküyor.

BMW Prime Abonelik Sistemi kartı

Kullanımı Basit, Aboneliği ise Taahhütsüz

BMW Prime’ye sadece 10 yaş altı BMW marka otomobil sahibi olan kullanıcılar abone olabiliyor. Abonelik paketi ise BMW Prime web sitesi üzerinden belirleniyor. Ardından araç şasi numarası ile birlikte kullanıcılar kolaylıkla kayıt işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca abonelikler kullanıcılara istedikleri zaman paket değiştirme veya online iptal işlemi gibi kolaylıklar sağlamakta.

İkinci El BMW Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here