XC60, Volvo’nun en çok satan modeli olmaya devam ediyor. Büyük kardeşi XC90 gibi XC60 da rakiplerinden daha konfor odaklı bir yaklaşım benimsiyor ve bu, Jaguar F-Pace ve BMW X3 gibi modellerden daha konforlu olduğu anlamına geliyor.

Bununla birlikte, rakiplerinin çoğunu yenen bir teknoloji ve kalite seviyesi eklerken, içindeki alan da genişlemiştir. 2.0 litrelik dört silindirli motor serisi, dizel ve benzinli gücün yanı sıra, vergi tasarrufu sunan T6 ve T8 Twin Engine plug-in hibritleri de bulunmaktadır.

XC60 Daha Güvenli

Volvo uzun zamandır güçlü güvenlik kimlik bilgileriyle tanınıyor. Ancak XC60, en son teknoloji meraklısı alıcıya bile hitap etmek için içeride ve dışarıda akıllı bakışlar ve bir dizi teknoloji ile şirketin en yeni tasarım yönünü sergiliyor. XC60, konfor ve lüksü sunan çok yönlü beş koltuklu bir premium SUV’dur.

Volvo’nun direksiyonu bir Alfa Stelvio’nunki kadar hızlı veya duyarlı değil. Ancak direksiyon hafif ve aracın boyutu ve ağırlığı göz önüne alındığında mühendisler tarafından iyi bir şekilde düzenlenmiştir. Bu nedenle XC60 yeterince çevik hissiyat veriyor.

Yeni xc60’a önden veya dört tekerlekten çekiş ile sahip olabilirsiniz. Frenleme sırasında boşa harcanacak olan elektriği kullanmak için 48V teknolojisini kullanan ve daha sonra hızlanma sırasında motora geri veren bir marş / jeneratör bulunur. Buradaki fikir, bu enerjinin, fişe gerek kalmadan aracın yakıt ekonomisini iyileştirmesine yardımcı olmasıdır.

İç tasarım ve kalite açısından XC60 sınıfında liderdir. Bu, her zamanki gibi, ön göğsün ortasındaki dokuz inçlik portre odaklı büyük bir dokunmatik ekranın hakim olduğu bir çarpıcı Volvo iç mekanıdır. Ayrıca etkileyici bir 12,3 “sürücü bilgi ekranı vardır.

Her model deri koltuklara sahiptir. Sürücü koltuğundaki minik İsveç bayrağı, yolcu tarafındaki havalandırma deliğinin hemen altında yer alan minik bir metalik bayrakla birleştirilirken, hepsi de onlara hoş bir İskandinav hissi veren çeşitli kaplamalar seçebilirsiniz. Bunlar araca güzel detaylar eklemektedir. Şaşırtıcı derecede ucuz olan torpido gözünün kapağı dışında, kabinin etrafındaki plastikler de gerçekten iyi hissettiriyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here