V60 ‘ın üretilmesiyle Volvo’nun birinci sınıf otomobil üreticileri arasındaki yeri sağlamlaştı.  Diğerlerinin sürücü çekiciliğine odaklandığı yerde, V60 daha konforlu bir yaklaşım sunuyor. Daha büyük 19 inçlik jantlarda bile konfor sunuyor ve en iyi özellikli Inscription modellerinde bulunan lamine yan cam, zarafeti sonsuza kadar artırıyor.

V60 İç Mekanı Gayet Rahat

İçeride, rahat koltuklar, arka koltuklarda ve bagajda çok fazla alan bulunmakta ve gösterge paneline hakim olan kullanımı kolay 9 inç dokunmatik ekranla tipik İsveç rahat yaklaşımı var. Kabin tasarımı Alman rakiplerinden daha parlak ve kalite etkileyici olsa da, en son Audi standartlarına tam olarak uymuyor.

Volvo, station otomobilleriyle ünlüdür ve yeni V60, satıştaki en pratik ve aile otomobillerinden biri olarak 240 ve 850 gibi otomobillerin oluşturduğu bir geleneği sürdürmeyi hedefliyor. Volvo’nun, station konseptine olan bağlılığı konusunda ciddi olduğunu kanıtlamak için, V60’ı 2019’da gelen S60 sedan muadilinin çok önünde 2018’de piyasaya sürdü.

Süspansiyon, bazı rakiplerde olduğu kadar sert değil, bu da sürüş konforu açısından karşılığını veriyor. Volvo’nun Aktif Four-C uyarlanabilir amortisörlerini seçerseniz, çeşitli sürüş modlarına girmeye zahmet ederseniz biraz sertleşir. Ancak çoğu insan onu sadece konfor ayarında bırakacaktır.

V60 güvenli bir şekilde viraj alır. Ancak direksiyon simidi ve süspansiyon aracılığıyla bir 3 Serisinden aldığınız hissi tam olarak elde edemezsiniz. Volvo’nun mükemmel Pilot Assist otonom özelliklerini de kullanma olasılığınızın en yüksek olduğu yer otoyol üzerindedir. Seyahat etmek istediğiniz hızı ayarladıktan sonra araç öndeki araçla belirli bir mesafeyi koruyacaktır. Ancak aynı zamanda sizi şeritte tutar ve sizi nazikçe yönlendirir. Yine de ellerinizi her zaman direksiyonda tutmalısınız, gerekirse devralmaya hazır olmalısınız. Aksi takdirde güvenlik sistemleri tarafından size sesli uyarı verilir.

Volvo , sektördeki en iyi görünen iç mekanlardan bazılarıyla kendine bir isim yaptı. Aslında, gösterge panelinin ortasındaki mükemmel 9 inç dokunmatik ekranın hakim olduğu diğer SPA platformlu arabalarla ( XC90 ve XC60 , artı S90 ve V90 ) hemen hemen aynıdır.

Sürücünün önünde, orta ekranın her iki yanında dikey havalandırma delikleri ve ön panelin tüm genişliği boyunca uzanan çok İsveçli bir kaplama şeridi bulunan dijital bir gösterge paneli oturuyor. Yapı kalitesi iyi, ancak yine de Audi A4 standartlarına tam olarak uymuyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here