Yeni Range Rover Evoque, eski modeline göre büyük bir adım atarak yeni stil, güncel teknoloji, daha verimli, iç mekanda ekstra lüks ve ince dokunuşları ekledi.

İki dizel, üç benzinli ve bir plug-in hibrit motor içermektedir. Standart donanım listesi cömerttir. Jaguar E-Pace’in aksine Range Rover Evoque, sürücüsüne düpedüz heyecan sunmak için tasarlanmamıştır. Virajlı bir taşra yolunda E-pace’e göre çok güven vermektedir. Burada sunulan zarafet ve konfor seviyeleri eski arabanınkinden çok fazladır; Land Rover’ın mühendisleri, Evoque’un bir SUV gövdeli bir spor otomobilden ziyade, kucaklayan bir konfor otomobili olmasını tercih ettiler. Bu bakımdan Evoque, benzer bir bakış açısına sahip olan küçük bir SUV Volvo XC40 ile aynı kulvarda karşılaştırılıyor.

Evoque Evrim Geçirdi

En son Range Rover Evoque evrimsel bir tasarım güncellemesi aldı. Evoque, benzer farlara, arka lambalara ve akıllı gömme kapı kollarına sahip düzleştirilmiş yan kısımlara sahip daha büyük Range Rover Velar’dan ilham alıyor. R-Dynamic modelleri, siyah ve parlak bakır detayların yanı sıra gövde renginde ön tampon ekleyerek daha sportif bir görünüm getiriyor.

Opsiyon Listesi Baya Geniş

Spesifikasyona bağlı olarak standart olarak 17 ila 20 inç veya isteğe bağlı olarak 21 inç arasında değişen çok sayıda alaşım jant tasarımı vardır. Standart otomobilde isteğe bağlı bir siyah dış paket, bazı krom ve gövde rengindeki kaplama parçalarını ufak bir bedel karşılığında parlak siyah olarak değiştirebilirsiniz.

Range Rover Evoque, Velar’dan esinlenerek yapılan ince ayarlarla neredeyse on yıllık bir tasarım güncel hale getirildi. Aracın arka yolcu alanını biraz daha boşaltmaya çalışmak için öncekinden daha uzun bir dingil mesafesi var. Ancak bu eğimli tavan çizgisi daha uzun yolcular için hala bir sorun teşkil ediyor.

Önde, iyi bir sürüş konumu kolayca bulunur. Sekiz yönde ısıtmalı, manuel olarak ayarlanabilen koltuklar giriş seviyesi modellerde standarttır; S, SE ve HSE arabaları ise SE ve HSE için hafıza işlevine sahip başka elektrikli ayarlanabilir koltuklar içerir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here