Ford Ranger Wildtrak satın alabilceğiniz en donanımlı kamyonetlerden biridir. Sağlam, rahat ve şık olacak şekilde tasarlanmıştır. Ve Ranger Wildtrak kesinlikle satıştaki en iyi Ranger serisidir.

Yeni başlayanlar için, Ford onu yalnızca çift kabinli gövde tarzında satılıyor. Serinin diğerlerinde satışa sunulan tek ve süper kabin Ranger çeşitleri var ancak wildtrak’ta yoktur. 18 inç alaşım jantlar Wildtrak’ta benzersiz görünüm sağlıyor. Ranger Limited’de bulunan ön ve arkadaki krom ızgara ve tamponların yerini titanyum gri boyalı bir kaplamayı alırken, ön tampon ve yan aynalar da krom yerine gri bir kaplama yer aldı. Arkada, kabinin arkasında bir spor bar olarak adlandırılan ve yine titanyum grisi ile kaplanmış standart bir takla barı var. Yine ekstra ücret karşılığında Pride Orange adında özel bir renk ile de satılmaktadır.

Wildtrak’ta tavan rayları standart olarak takılıdır. Eşsiz renklerde özel deri koltuk döşemesi vardır ve ortam aydınlatması da yedi farklı renk arasında geçiş yapabilir. Ranger, Ford’un ses kontrollü SYNC3 bilgi-eğlence sistemine, uydu navigasyonuna, 8 inçlik dokunmatik ekrana ve Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısına ek olarak bir geri görüş kamerasına sahiptir.

Wildtrak Performans

Kaputun altında, Wildtrak’taki tek motor seçeneği olan, 197 bg gücünde 3.2 litrelik TDCi dizel motor bulunuyor. İki vites kutusu seçeneği var; altı ileri düz ve altı ileri otomatik. Beş silindirli ünite, bir pikaptan bekleyebileceğiniz kadar tarımsal gelmiyor. Otomatik şanzıman da iyi çalışıyor, vitesleri sorunsuz bir şekilde yukarı ve aşağı kaydırıyor. 0-100 km / s’den hızlanma manuelde 10.9 saniye ve otomatikte 10.6 saniye sürer.,

Yüksek profilli lastikler ve yükseltilmiş bir sürüş yüksekliği, Ranger’ın yolda sorunsuz bir şekilde sürmesine yardımcı olur. Ancak arkada biraz ağırlık olmadığı sürece etrafta zıplar. Esnek süspansiyonla engebeli arazide daha da iyidir. Ve işler zorlaştığında, düşük oranlı şanzıman ve değiştirilebilir dört tekerlekten çekiş, Ranger’ın her yere gitme yeteneğini ortaya çıkarır.

Ancak, Ford’un kaçmayı başaramadığı birkaç pick-up kamyon özelliği var. Örneğin, kabin deri koltuklara ve en yeni bilgi-eğlence sistemine sahip olmasına rağmen Ford’un diğer modelleri kadar yüksek kaliteli değil. Birkaç sert plastik, kaliteyi biraz düşürüyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here