Otomobillerin muhteşem dünyasına aşık olanlar için yazdık…

Sevgililer günü yaklaşırken ve her yerde sevgilisi olanlar için reklamlar, haberler dolaşırken biz, sevgilisi içindeki otomobiller ile tutkusu olanlara özel bir içerik paylaşmak ve en çok da onların yalnızlığını ortadan ikiye bölüp arabaların muhteşem dünyasında kafa dağıtmak istedik.

otomobillerSevgililer günü, sevgilisi olana güzel… Ama bazıları için ya çok manasız ya da çok can sıkıcı olabiliyor, bu her yerdeki kırmızı kalpler.  Sevgili deyince de hep neden romantik ilişkiler çağrışıyor ki? Oysa en sevdiğin şehirde yaşamak, sevdiğin işi yapmak, hobilerin, dostların ve araban da bir sevgili kadar mutluluk verici olabilir. Araba demişken, kimileri için sahip olduğu arabası çok değerlidir. Bazıları için de otomobillerin hatta otomotiv kavramının kendisi çok etkileyicidir. İşte onlara, otomobil tutkunu denir.

otomobiller

Gerçek Tutkusu Otomobiller Olanlara Özel

Otomobil tutkusu yaklaşık yüz yıldır dünyanın en keyifli hobilerinden ya da ilgi alanlarından biri. Otomobillerin tarihi, üretim aşamaları, değişen malzeme özellikleri, etkileyici tasarımları bir otomobil meraklısı için gerçek bir uğraş alanıdır. Kendisi hiç sahip olmasa da otomobil tutkunu, heyecanla takip eder hayranı olduğu markanın modelini. Kimi Alman efsanelerini, kimi Amerikan devlerini kimi de Uzakdoğu’lu sektör öncülerini takiptedir.

 Söz konusu otomobil tutkunları içinde kendine araba koleksiyonu açacak kadar şanslı olanlar da var. Mesela Tarkan da bir otomobil tutkunu ve garajında Chevrolet Tahoe, Porsche Carrera yer alıyor. Onun gibi, bizim gibi, sizin gibi otomobillere çok meraklı bir diğer isim de Cem Yılmaz. Bizden farklı olarak beğendiği otomobilleri garajına ekleyebilen Cem Yılmaz’ın arabaları arasında Ferrari, Laborghini, klasik Mercedes, Bentley var.

otomobiller  

Bir otomobili kullanırken her detayını keşfetmekten kendinizi alamıyor musunuz? İnternette sürekli olarak markaların yeni modellerinin görsellerini mi arıyorsunuz? Fast & Furious, Tokyo Drift, Redline, Speed Racer en sevdiğiniz ve tekrar tekrar izlediğiniz filmler arasında mı? Driveclub, Thecrew, Dirt Rally, Grid 2, Need For Speed sizin için sadece oyundan çok daha fazlası mı?

Otomobiller ile Ne Kadar İlgilisiniz?

Trafikte sürekli arabaların modellerini inceliyor, farklı ya da az görülen bir otomobil görünce bakmadan edemiyor musunuz? Öyleyse siz de bizim gibi gerçek bir otomobil tutkunusunuz ve evet bu yazımız sizin için

Sevgili kadar sıcak, sevgili kadar çekici, sevgili gibi işte arabalardan bahsetmek istiyoruz. Bazı arabalar vardır ya onlarla yolculuk da, ortamlara katılmak da, şöyle sarılıp uyumak da hatta sadece fotoğraflarına bakmak bile güzeldir.

 

Maserati Levante

Maserati Levante’yi düşünün bir. Sizce de çok etkileyici değil mi? Öyle her yerde ve her gün göremeyeceğiniz arabalardan biri olan Levante, gösterişli tasarımı ve kesinlikle kendine özgü olmayı başarabilen tarzıyla hayran olunacak bir sevgiliden farksız.

otomobiller

Aston Martin Rapid S

Aston Martin Rapid S’ten bahsetmemek olur mu? Bu aracın da hayranları bilirler ki, adından, motoruna, tasarımından rengine Aston Martin Rapid, “havalı” tanımını sonuna kadar hak ediyor. Eğer sizin tercihiniz bu araçsa Süreyya İzgi onu da test etti.

 

Murat Tosun’un karlı bir günde test ettiği Mercedes GLC Coupe gibi kompakt ama çok şık bir arabaya hayır demem diyorsanız, bu otomobil hakkında öğrenmeniz gerekenler var. Murat Tosun’un test edip yazdığı Volvo S90’ın da hayranları çok.

 Otomobiller sizin için ihtiyaçtan çooook öte ise arabam.com‘dan size uygun bir ilan bulana kadar ilanları takip edebilir, dilerseniz arama kriterlerinize göre ilanları süzebilirsiniz. Eğer araba alamasanız da onlar hakkındaki her bilgi sizi heyecanlandırıyorsa; arabam.com Blog yazarlarını takip etmenizi öneririz.

 Sizin bir sevgili kadar yakın hissedeceğiniz otomobil marka-modeli nedir?

 

 

1 YORUM

  1. Gerçek bir yaşam tarzı, benim arabaya bindiğimde duyduklarımı kimse duymuyor ben kendi aracımı kendim yıkarım… farklı bir tutku gerçekten.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here