Yeni Nesil Ford Fiesta çok yakında Avrupa ve Türkiye’de

1
1712

Yeni Nesil Ford Fiesta çok yakında Avrupa ve Türkiye’de. Ülkemizde en çok tercih edilen küçük sınıf araçlardan biri kesinlikle Ford Fiesta’dır. Ekonomik yakıt tüketimi, sportif çizgisi, kompakt yapısı ile Fiesta, gerçekten de şehir içinde keyifle kullanılabilecek bir araçtır. İkinci el pazarında da en fazla ilgi gören küçük araçlar listesinin başında yer alır.

Yeni Nesil Ford Fiesta çok yakında Avrupa ve Türkiye’de

Fiesta, güçlü, sağlam, dayanıklı, tasarım detayları keyifli olan bir araç olarak çok seviliyor. Otomatik vites versiyonu da özellikle İstanbul’da oldukça fazla talep alıyor. Peki, yeni Fiesta ne zaman yollara düşecek ve 2018 model Fiesta’larda ne gibi değişiklikler göreceğiz?

Bu soruların yanıtları, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen ve ziyaretçi akınına uğrayan Autoshow’da ortaya çıktı diyebiliriz. İşte detaylar:

Ford, Fiesta’yı geçtiğimiz Kasım ayında, Almanya Köln’de gerçekleştirilen “Go Further” etkinliğinde Avrupa lansmanı gerçekleştirildi. Ayrıca ünlü otomobilin özellikleri ve donanımları bu etkinlikte tanıtıldı. Otomotiv devi Ford’un beklenen otomobili Fiesta, Türkiye’de ise ilk defa İstanbul Autoshow’da müşterilerin beğenisine sunulmuştur.

Yeni Nesil Ford Fiesta çok yakında Avrupa ve Türkiye’de

Yeni Ford Fiesta; lüks Vignale, sportif ST-Line, konforlu Titanium ve dinamik Active crossover olmak üzere dört farklı versiyonla Avrupa’da pazara sunuldu. Ayrıca İstanbul Autoshow’da ise ST-Line versiyonu Ford tarafından sergilendi.

Yeni Nesil Ford Fiesta çok yakında Avrupa ve Türkiye’de
Yeni Nesil Ford Fiesta çok yakında Avrupa ve Türkiye’de

Yeni Fiesta, bir önceki Fiesta’nın cesur tarzını daha zarif bir tasarım ve akıcı görünümle belirginleştiriyor. Autoshow’da sergilenen Yeni Fiesta ST-Line’ın spor gövde tarzı daha modern ve agresif. Ayrıca Ford Performans araçlarından ilham alınan ön ızgarası, arkasında yatan performansı temsil edecek şekilde tasarlandı. Zarif dış tasarımı ile öne çıkan 2018 model Fiesta’nın teknolojik özellikleri arasında 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranının yanı sıra Ford’un araç içi bilgi ve eğlence sistemi Ford SYNC 3 de yer alıyor.

Fiesta aynı zamanda seçkin B&O PLAY Müzik Sistemi sunan ilk Ford modeli olarak dikkat çekiyor. Genişleyen Fiesta seri seçenekleri ile şimdi öncekinden daha da fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor. Fiesta’lar her kuşaktan müşteriyi mutlu eden sportif ve eğlenceli karakteri daha da iyileştirdi.

İkinci El Ford Fiesta Fiyatları

1 YORUM

  1. birden fazla model yerine alt veüst model olması daha mantıklı 2. elde insanların kafası karışıyor 2veya 4 yılda model yenilemeniz dahada güzel olmazmı saygılarımla .

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here