Ford Edge İle Tanışalım mı?

1
1260
Yeni Ford Edge

Yeni Ford Edge, açılabilir panaromik cam tavanı, yüksek kaliteli ve özenli işçiliği ve ergonomik iç mekanıyla göz alıcı bir duruşa sahip. Ford Edge’de aracın alt bölümü, ön tampon altı, arka difüzör, aynalar ve arka cam birleşme noktaları özenle tasarlandı ve bu sayede aerodinamik yapı korunurken modern çizgiler de aynı şekilde muhafaza edildi.

2018 Model Ford Edge Çok Sofistike

Otomobilin ön kısmı geniş ön ızgarası, LED aydınlatmalı farları ve geniş çizgilere sahip ön gövde tasarımıyla dinamikliği temsil ediyor. Derin çizgilere sahip olan omuz çizgisi ön tekerleklerin bitiminden başlayıp arka bölümdeki stop lambalarına kadar uzanıyor. LED aydınlatmalı stop lambaları ise bagaj kapağının yan kısımlarından başlayıp orta bölümündeki Ford logosuna kadar uzanan sofistike bir tasarıma sahip.

Son Model Ford Edge’nin İç Mekanı

İç mekanda gürültüyü yok ederek sürüşe maksimum seviyede odaklanmayı sağlayan Aktif Gürültü Kontrol Sistemi, aracın hızına göre direksiyon çevirme oranını ayarlayan ve park manevrası gibi düşük hızlarda daha az efor harcanmasını sağlayan Sürüşe Duyarlı Direksiyon Sistemi ve aracın önüne çıkabilecek insan ve büyük nesneleri algılayıp, tepki verilmediğinde ise otomatik olarak fren yapan Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı gibi teknolojileriyle yeni Ford Edge, konforlu ve güvenli yolculuğun tanımını yeniden yapıyor.

Ford Edge Yakıt Tüketimi

Yeni Ford Edge’de, çift turbo destekli gelişmiş 2.0 litre TDCi motor, yüksek performans sağlarken düşük yakıt tüketim ve emisyon değerleriyle fark yaratıyor. 210 PS’lik motora yarış otomobillerinden aşina olduğumuz 450 Nm’lik bir tork değeri eşlik ediyor. Güçlü performans verilerine rağmen yeni Ford Edge’nin ortalama yakıt tüketimi 5.8lt / 100 km. ve CO2 emisyon değeri 149 g/km düzeyinde kalıyor.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here