2021 Ford Bronco Outer Banks şehir içi kullanım modeline uygun bir Bronco’dur… Daha küçük tekerlekler ve lastiklerle eşleştirilmiş turbo dört silindir, serinin en iyi yakıt ekonomisini ve yumuşak bir sürüş sağlar.

Rapid Red Bronco, 35 inçlik lastikler ekleyen ve kahvaltıda Jeep Wrangler yiyormuş gibi görünmesini sağlayan Sasquatch off-road paketi ile donatıldı. Ford, Sasquatch’in mevcut siparişlerin yarısından fazlasını oluşturduğunu söylüyor. Ancak Ford üretime yetiştiğinde gelecek olan Bronco’ların çoğunluğu, kayalar üzerinde sürünerek ve kum tepelerini fırlatmak yerine şehir sokaklarında damgasını vuran daha uygun modeller olacak.

Bunlar, burada test edilen dört kapılı hardtop Outer Banks modeli gibi günlük Bronco’lar olacak. Ancak bu, kuzey Michigan’daki bir off-road parkında eğlenceden payımıza düşeni yapmamızı engellemedi. Burada tüm off-road donanımı olmayan bir Bronco’nun bile kaldırım bittiğinde hala çok yetenekli olduğunu öğrendik. 300 beygir gücü ve 441 Nm tork üreten turboşarjlı 2.3 litrelik sıralı dört ile çalışır. Bu temel motor, yedi vitesli düz şanzımanla eşleştirilebilir. Ancak Cyber ​​Orange örneğimiz, daha popüler bir seçim olacağı kesin olan 10 vitesli otomatik şanzımanla donatılmıştı. Dört vuruşlu, daha önce test edilen daha güçlü çift turbo V-6’dan sadece biraz daha yavaş ve 96.5 km / saat’e ulaşmak için 6,5 saniye gerekiyor.

2021 Ford Bronco Outer Banks; Şehir İçi Kullanım Modeli

2021 Ford Bronco Outer Banks; Stil, Neredeyse Mükemmelleştirilmiş, Ferah ve İyi Donanımlı Bir Kabin, Jeep’e Kıyasla S Sınıfı Gibi Sürüşler Sunar

Ford, Bronco’yu şasi üzerinde bir arazi aracından ziyade sıradan bir SUV gibi hissettiren bağımsız bir ön süspansiyon kullanıyor. Ancak, kaldırımdaki önemli tümsekler size arkada canlı bir aks olduğunu hatırlatacaktır. Ciddi arazi aracı kullanıcıları, Bronco’nun ön süspansiyon kurulumundan ve dört tekerlekten çekiş sisteminin elektronik kontrollerinden yakınabilir. Ancak bu Bronco’nun sürücüleri, modelin kullanım kolaylığını takdir edeceklerdir. Dört tekerlekten çekiş, GOAT sürüş modları arasında geçiş yapan bir kadranın üzerinde bulunan vites seçicinin solundaki bir düğme ile hızla devreye giriyor.

2021 Ford Bronco Outer Banks; Şehir İçi Kullanım Modeli

Her iki ön köşedeki iz manzaraları sürücü koltuğundan kolayca görülebilir. Ayrıca bu Bronco’nun 35’lerde yüksek sürmediğini unutturur. Kaputun üzerinden sert bir görünüm ve dayanıklılık iç mekana kadar devam ediyor. Yine de dışarıdan, Bridgestone Dueler A/T RH-S arazi lastikleri üzerindeki 18 inç parlak siyah alüminyum jantlar, 255/70R-18 ebadında Bronco’nun ilk günü iyi geçirmiş gibi görünmesini sağlıyor. Durumu daha da kötüleştiren tüp basamakları ve gövde rengi çamurluklardan vazgeçtik. Bununla birlikte, bu daha küçük lastikler ve turbo dört, şehirde 20 mpg ve otoyolda 22 mpg sunar. Böylece Outer Banks tüm Bronco’ların arasında en yüksek EPA yakıt ekonomisi derecesini sağlar.

2021 Ford Bronco Outer Banks; Küçük Tekerlekler Cılız Görünüyor, Kabin İçinde Rüzgar Sesi Yüksek, Bazı Ucuz İç Malzemeler Var

Ford Bronco Outer Banks modelleri, Ford’un SYNC 4 bilgi-eğlence sistemini standart olarak ekler. Ayrıca altı hoparlörlü stereo ile 8.0 inç dokunmatik ekran da standart olarak gelir. Ancak bazı Outer Banks modelleri, ekran alanını 12,0 inç’e çıkaran ve Bang & Olufsen ses sistemi aracılığıyla melodileri çalan 3590 dolarlık Lux paketiyle gelir. XL ekran, başka yerlerdeki bazı standart altı iç malzemeleri görünmez kılarak dikkati üzerine çeker.

Dört kapılı modeller rahat bir arka koltuğa sahiptir. Ancak bu altı ayak yedi değerlendirici bile iki kapılı bir modelin arkasına tıkılabilir. Kolaylaştırılmış ikinci sıra giriş ve çıkışının yanı sıra, daha uzun dingil mesafesinin daha büyük yararı, ikinci sıranın arkasına yiyecek taşımak için daha fazla alan sağlamasıdır. Lastikten bağımsız olarak kabinde rüzgar gürültüsü hala önemlidir. Bu Outer Banks modeli, daha önceki First Edition ile aynı 71 desibel okumayı 113 km / saat hızında kaydeder.

2021 Ford Bronco Outer Banks; Şehir İçi Kullanım Modeli

Herkes Sasquatch kitinin getirdiği sert görünümü sever. Ancak yeni Bronco’nun nostaljik hissini ve normal bir SUV’nin tüm yaşanabilirliğini isteyen müşterilerde olacak. Outer Banks, daha düşük bir trim seviyesi ve 2.3 litrelik bir motor ile sunulur. Model böylece Bronco’yu günlük kullanmak isteyen alıcıları hayal kırıklığına uğramayacaktır. Her gün birlikte yolculuk yapabileceğiniz bir arazi aracı. Orta seviye model ABD’de 42.945 dolardan başlıyor. Burada bahsedilen ve lüks olarak bilinen örnek araç 53.150 dolardan başlıyor. Biraz para biriktirmek için birkaç kademe aşağı inin ve unutmayın, daha büyük lastiği her zaman daha sonra ekleyebilirsiniz.

İkinci El Ford SUV, Arazi & Pick-up İlanları

2021 Ford Bronco Vaat Edilenden Daha Güçlü Olacak!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here