2021 Ford Bronco vaat edilenden daha güçlü bir araç olarak piyasaya çıkacak. Siparişleri çoktan verilmiş 2021 Bronco modelleri, çok yakında Ford fabrikalarından müşterilere teslim edilecek. Ford’un siparişlerini yerine getirmeden önce alıcılarına ve müşterilerine güzel haberleri var. Şirketin başta sunduğu performans parametrelerini iyileştirdiğini ve bunun sonucunda Bronco’nuzun daha güçlü olacağını söyleyebiliriz.

2021 Ford Bronco Daha Güçlü

2021 Ford Bronco yakında müşterilerin eline geçmeye başlayacak. Ancak hatırlarsanız bu modellerin piyasaya sürülmesi başlangıçta beklenenden biraz daha uzun sürdü. Yeni bir Bronco sipariş edenler, başlangıçta beklenenden daha fazla güçle geleceğini bilmekten memnuniyet duyacaklar. Daha fazla gücün olması zorlu arazilerde daha iyi ve kolay sürüş yapmayı sağlar.

2021 Ford Bronco Vaat Edilenden Daha Güçlü Olacak!
2021 Ford Bronco Vaat Edilenden Daha Güçlü Olacak!

Ford, yeni nesil Bronco’yu ilk kez tanıttığında, giriş seviyesinde turboşarjlı 2.3 litrelik EcoBoost dört silindirli bulunduğunu açıklamıştı. Bu motorun 270 beygir gücünde ve 420 Nm tork sağlayarak iyi olduğunu ortaya çıkardı. Verilen hem beygir gücü hem de tork parametreleri oldukça saygın ve sınıfında öne çıkaran rakamlar. Ford ayrıca 2021 Bronco’yu 310 hp ve 542 Nm olarak derecelendirilmiş. Bu performans değerlerini ise turboşarjlı 2.7 litrelik EcoBoost V6 sayesinde elde ediyor. Çoğu Ford sever gruplar, bu rakamların arazi şartlarını fazlasıyla sağladığını ve yeterli olduğunu savunuyor.

İşte Yeni Değerler!

Ford tarafından kısa süre önce yayınlanan ve yeni Bronco’nun tüm teknik özelliklerini detaylandıran bir kitapçık ortaya çıkmıştı. Oradaki bilgilere göre 2.3 litrelik modeli aslında premium yakıtla 300 beygir gücü ve 440 Nm tork sağlıyor. Aynı 2.3 litrelik motor normal yakıtla ise 275 beygir gücü ve 427 Nm tork üretiyor. Karşılaştırıldığında, premium yakıtla çalıştırılan 2.7 litrelik turboşarjlı V6 aslında 330 hp ve 562 Nm değerlerine sahip. Aynı V6 motor normal yakıtla 315 hp ve 555 Nm tork rakamlarını sağlıyor.

2021 Ford Bronco Vaat Edilenden Daha Güçlü Olacak!
2021 Ford Bronco Vaat Edilenden Daha Güçlü Olacak!

Beygir gücü ve torktaki bu artışları duymak hiç şüphesiz Ford Bronco müşterilerini sevindirecektir. Bekleme süresinde heyecan yaratacak ve üretim gecikmeleriyle başa çıkmayı biraz daha kolaylaştıracak. Tabi bu durum siparişini çoktan vermiş olanlar için böyle işliyor. Ancak Bronca’nun yeni değerlerini duyanlar, onu bir kez daha gözden geçirip yeterli olduğuna karar verebilir.

Geçtiğimiz haftanın sonlarında, devam eden yarı iletken kıtlığı sonucunda süreler değişti. Ford’un Bronco’nun 17 Mayıs ve 24 Mayıs haftalarında üretildiği Michigan tesisinde üretimi boşta bırakmasına neden olduğu ortaya çıktı.

İkinci El Ford Arazi, SUV, Pick-up Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here