Ford Türkiye, Ford Pro iş modelini tanıttı. Yenilikçi ve global iş modeli Pro ile şirket daha kaliteli hizmet anlayışını benimseyecek. Aslına baktığımızda bu iş modeli, her ölçekten ticarinin üretkenliklerini artırmak ve işletme maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyor. Bunun için de çözümler sunan bir iş modeli olarak görülüyor. Bu sayede Ford’un tüm ticari müşterileri tüm isteklerini tek bir noktadan karşılayacaklar. Buna göre sistem ticari araçlar için yazılım, şarj, servis ve finansman hizmetlerini bir arada sunacak. Bu sayede ise ticari müşterilerin verimlilik ve üretkenlikleri daha da artacak. Kısaca Pro, ticari müşteriler için 7/24 açık bir hizmet noktası olacak. Bizler de bu yeni iş modeli ile ilgili tüm detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Ford Türkiye, Ford Pro İle Elektrikliye Geçişi de Hızlandıracak

Şirket, Türkiye’ye getirdiği Pro iş modeli ile bir çok alanda hizmet verecek. Fakat bu modelin en önemli artılarından birisi içten yanmalı araçların elektrikliye geçişini de kolaylaştırması. Bu bağlamda karma filolardaki akıllı telematik yazılımları, şarj yönetim yazılımını, donanım ve hizmetlerle eşleştirecek. Böylelikle de karma filoların kesintisiz çalışması sağlanmış olacak.

Ford Pro yazılım

Ford’un Türkiye İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk Ford Pro Türkiye lansmanında bununla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Yücetürk, “ Ford Türkiye olarak yer aldığımız her segmentasyonda en iyiyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gerek ülkemizde gerekse globalde ortaya koyduğumuz üretim gücümüzü, sürekli geliştirdiğimiz hizmet ağımızla optimuma çıkarmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda bütünsel bir müşteri deneyimi inisiyatifi olan Ford Pro iş modelimizi de ülkemiz tüketicisine sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ticari araç pazarında sahip olduğumuz liderliğimiz, Ford Pro ile ticari araç segmentinin geçirdiği bu dönüşüm sürecinde daha da pekişecek. Bağlantılı teknolojilere ve kullanıcı odaklı tasarımlara sahip olan yeni nesil araçlarımız da, Ford Pro Hizmetlerinin gerçekleşmesi aşamasında önemli bir itici güç olacak. Ticari müşterilerimizin daha tasarruflu ve üretken iş biçimine ulaşması yolunda Ford Pro etkisini netçe görebilecekler. “ şeklinde açıklamalar yaptı.

Satılık Tüm Ford Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here