Volvo Cars’ın Geleceğe Yönelik Planları Var

0
1452
Volvo

Volvo Cars 2019 Yılından Sonra Bazı Şeyleri Değiştirecek. Volvo marka araçlar, hem dünya genelinde hem de Türkiye’de çok tutuluyor. Özellikle ülkemizde araç kullanıcılarına marka tercihleri sorulduğunda Volvo markasının oldukça güçlü bir güven duygusu yaratmış olduğu anlaşılıyor.

Volvo’nun hem Türkiye’de hem de dünyada yarattığı güven duygusunun temelinde parça kalitesi, doğru işçilik anlayışı yatıyor. Ancak durum bu bakadar basit de değil. Zira, ilk emniyet kemeri, ilk sis farı gibi bazı güvenlik odaklı tasarımlarda hep Volvo’nun imzası var. Başından beri güvenli sürüşe ve güvenli seyahate odaklanan bir mühendislik anlayışını ön plana çıkarıyor. Ar-Ge çalışmalarında güvenlik konusuna önem veriyor ve bunu pazarlamayı da biliyor.

Volvo sahibi olmak, prestijli ve güven verici. İkinci el Volvo fiyatları da bu nedenle bir çok markanın sıfır kilometresiyle yarışır düzeyde. Volvo fiyatları, modelleri, güvenlik testleri derken markanın otomobil piyasasına yön verdiği gerçeği hemen fark ediliyor. Peki, marka, gelecek yıllar için neler planlıyor?

2019 Volvo Hedefleri

Markadan gelen resmi açıklamaya göre 2019 yılında marka bazı değişiklikler yapacak. Peki bu yeni model Volvo’larda ne gibi değişiklikler olacak?

1. Dizel araç üretimini yavaş yavaş durduracak. 2020’lere geldiğimizde marka dizel araç üretmeyecek. Zaten Avrupa’da dizel araç konusunda ciddi devlet yaptırımları şimdiden başladı. İngiltere’de dizel araçların toplatılacağını daha önce haber yapmıştık. Çevreci tutum konusunda çok katı olan Avrupa, elektrikli motor üretimini destekliyor ve dizeli istemiyor.

2. Elektrikli otomobil üretimi artacak. Markalardan gelen elektrikli motor üretiminin artacağına dair haberler, 2020’li yıllarda elektrikli ve hybrit araç teknolojisinin ciddi bir rekabet ortamına kavuşacağını gösteriyor.

3. Marka tüm ürün gamında elektrik model üretecek.

4. Tamamen elektrikli araç sayısı artacak.

5. Marka elektrikli ve hybrid otomobillerin üretimine yoğunlaşacak ve bu alanda geliştirmeler yapacak.

Özetlemek gerekirse marka yeni çağın gerekliliklerini yerine getirerek hedeflerini hayata geçirmeyi amaçlıyor. Elektrikli otomobillerin her geçen gün sayısının artması markayı bu alanda yatırımlar yapmaya teşvik ediyor.

Yeni nesil üretim felsefesini benimseyen marka yenilenebilir enerji kaynakları üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırıyor.

VOLVO İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here