Mercedes’in Pickup’ı Geliyor!

2
2142

Pickup Araç Almayı Düşünenelere Müjde…

Son yıllarda artan vergi yükü ile ülkemizde Mercedes sahibi olmak hele de sıfır Mercedes almak hiç de kolay değil biliyoruz ama marka enfes bir pickup üzerinde çalıştı ve bu haberi yapmazsak olmazdı. 

 

Mercedes’in yeni Pickup modeli çok tarz bir araç. Pickup olduğuna bakmayın, öyle havalı ki şehir içinde bile kullanmak isteyeni çok olacak olacaktır. Peki, 2018 model Mercedes Pickup’ın özellikleri neler?

 

Mercedes X-Class Hakkında

Nissan Navara ile aynı segmentte yarışacak olan X-Class, bu tür araçlara meraklı olanların dikkatini çekmeyi başardı. Markanın ürettiği özel bir sınıf olarak tanımlanan araç, gerçek bir arazi devi. Arazi koşullarında mükemmel bir performans sunması beklenen Mercedes’in yeni gözdesi X-Class, tararımıyla da çok etkileyici. Mercedes mühendisleri bu aracı tasarlarken havalı ve güçlü bir arazi adamı hayal etmişler. 

 

Mercedes X-Class Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Alman otomotiv devi Mercedes’in hem binek araçlarda hem de kamyon, otobüs gibi taşımacılık alanındaki araçlarıyla büyük bir güven yakaladığı tartışılmaz. Tüm dünyada hem bireysel bazda hem de şirket bazında Mercedes tercihleri belirleyen bir markadır. Pickup konusunda da durum böyle olacak gibi görünüyor. İşte bu nedenle Mercedes X-Class heyecanla bekleniyor. 

Resmi tanımı için 18 Temmuz 2017 tarihi verilen Mercedes X-Class için 2017 sonunda Avrupa pazarına gireceği konuşuluyor. Ancak net olarak 2018 başında satışta olacağı kesin. 

Mercedes X-Class’ın Motoru Hakkında

Motorun performansı konusunda pek bir şüphe olmasa da yakıt tüketimi konusu özellikle Türkiye gibi ülkelerdeki Mercedes hayranlı için önemli. Motor seçeneği geniş olacak olsa da dizel talebi için 6 silindirli dizel seçeneği sunulacak. 

Siz de gerçek bir Mercedes tutukunuysanız arabam.com Mercedes Test Sürüşü İçeriklerini inceleyebilirsiniz. Hayalinizde ikinci el Mercedes almak varsa yine arabam.com ilanlarını Mercedes- Benz ilanları şeklinde süzerek fiyatlar hakkında bilgi edinebilir, aradığını modele zaman kaybetmeden güvenle ulaşabilirsiniz. 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here