Makyajlı Renault Captur’a Yakından Baktık!

0
1695

2018 model Renault Captur için henüz erken ama 2017’de makyajlı haliyle karşımıza çıkan Captur, şehirli SUV segmentinin en özgün örneklerinden biri. Peki, Makyajlı Renault Captur’da neler değişti ve son model Renault Captur fiyatı nedir?
 

Makyajlı Renault Captur’da Değişenler Neler?

 
Far sisteminde bir dizi yenilik yapıldı. LED gündüz farları aydınlatması değişen stop lambaları, okuma lambası, LED tavan lambası bunlardan bazıları. Ön tampon daha sportif oldu.Cam tavan seçeneği eklendi. Multimedya sistemi daha dijital ve direksiyon simidi daha şık olacak şekilde yenilendi.  Aracın yakıt tasarrufu konusunda da bir dizi yenilik geçirmiş olması, özellikle bu konuyu önemseyen ve SUV araç almak isteyenlerin ilgisini çekiyor. 
 
Sıralı turbo önde ve enlemesine konumlanmış dizel motorlu Renault Captur modeli, 100km’de 3.8 litre yakıt tüketiyor. Km’de 100gr CO2 salınımı yapıyor. Aracın maksimum hızı ise 172km/s.
 

Renault SUV Modeli Yeni Captur’un Ölçüleri Nasıl?

Aracın uzunluğu 4122mm. Genişliği 1778mm ve yüksekliği de 1556mm. Dingil mesafesi 2606mm. Toplam ağırlığı 1204kg. Captur’un bagah hacmi ise 455litre. Koltukları katladığınızda da 1235litrelik bir alana sahip oluyorsunuz. 
 

Renault Captur Fiyatı

Sıfır km Captur’un fiyatı 95.150TL’den başlıyor. Eğer 2017 model Renault Captur almayı düşünüyorsanız arabam.com sıfır km ilanlarını takip edebilirsiniz. Yetkili Renault satıcılarının yıl sonu kampanyaları ile çok uygun fiyatlara sıfır km Renault Captur alabilir, ekonomik dizelin keyfini sürebilirsiniz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here