Suzuki Baleno 2017 Model Fiyatı Nasıl?

0
5701
Suzuki Baleno

Sıfır Suzuki Baleno almayı düşününler için net bir inceleme…

Özellikle tasarımıyla Suzuki Baleno 2017 yılında dikkatleri üzerine çekiyor. Dış tasarımının yanında iç tasarımının ergonomikliği ve konforu ile iddialı olan Suzuki Baleno, tüm bunları Elektronik Fren Güç Dağıtımı, Elektronik Stabilizasyon Programı gibi çeşitli güvenlik önlemleriyle çevreleyerek yolcuların güvenliğini önemsiyor.

2017 Model Suzuki Baleno Motor Seçenekleri

Baleno 2017 modelinde 1.2 Litre hacimli 4 silindirli 90 PS gücündeki Dualjet motorunu, 5 ileri manuel veya CVT otomatik şanzıman seçenekleriyle birlikte sunarak hayli ekonomik bir sürüş amaçlanmış.

Yeni Baleno Güvenlik Seçenekleri Nasıl?

Baleno, ABS, gerekli gördüğü ölçüde frenin etkisinin tekerleklere göre dağılımını ve böylece daha etkili fren yapılabilmesini otomatikman sağlayan EBD (Elektronik Fren Güç Dağıtımı), virajlarda istenmeyen kayma olaylarını engelleyen ESP (Elektronik Stabilizasyon Programı), BAS (Fren Destek Fonksiyonu) ve aracın yokuşlarda istemsizce kaymasını engelleyen Yokuş Kalkış Desteği gibi pek çok özelliği ile kazaların ve istenmeyen her türden kaybın önüne geçmeyi hedefliyor.

Son Model Baleno Renk Seçenekleri Neler?

Baleno 2017 modelinde 8 farklı renk seçeneği var: Ateş Kırmızısı, Işın

Mavisi, Parlak Gri, Kutup Beyazı, İnci Siyahı, Premium Gümüş, Kobalt Mavisi, Granit Gri.

2017 Model Baleno Otomatik ve Manuel Seçenekleri

Baleo 2017 model araçlarında sunduğu otomatik ve manuel şanzıman seçenekleri ile herkesi memnun etmeyi hedefliyor.

2017 Model Suzuki Baleno Fiyatları

Sıfır Suzuki Baleno’nun tek donanım tipi olan 1.2 GL modeli, manuel şanzıman, benzinli motoru ve 4×2 çekiş seçeneği ile 68.900 TL. Otomatik şanzımanlı Suzuki Boleno fiyatı da 79.500 TL’den başlıyor.

Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldı?

2016 yılında yapılan Euro NCAP Suzuki Baleno incelemelerinde, yetişkin yolcular için 80%, çocuk yolcular için 73% ve yayalar için 65% güvenli bulunarak genel puanlamadan da 5 üzerinden 3 almış.

Boyutlar

2017 model Suzuki Baleno’nun uzunluğu 3.9 metre, genişliği 1.7 metre ve yüksekliği 1.4 metredir. Yakıt deposu 37 litre olup, aracın bagaj hacmi arka koltuklar dikken 320 litre, yatıkken 756 litre ve maksimum kapasitede 1.085 litredir.

Suzuki marka araçlar ve markanın yeniliklerine dair haberler ilginizi çekiyorsa arabam.com Suzuki Test Sürüşü filtrelemesini yapabilirsiniz. Suzuki modellerine dair test sürüşü içeriklerine bu sayfadan erişebilirsiniz. Ayrıca Suzuki Boleno görselleri gibi markanın diğer araçlarına ait farklı açılardan çekilmiş fotoğraflar da bulabilirsiniz.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here