BMW3 Tamamen Elektrikli mi Olacak?

0
1259

BMW3 Serisi Tamamen Elektrikli Versiyonunu Duyurdu

 Elektrikli araç üretimi özellikle Avrupa markaları arasında adeta bir yarış haline geldi. Mercedes, Volkswagen, BMW, Volvo gibi markalar sürekli olarak elektrikli modellerinin haberlerini basına duyuruyorlar. Avrupa’da çevre konusunda alınan katı kararlar, Avrupa insanının çevrekonusundaki duyarlı tavrı bu durumun nedenleri arasında gösteriliyor. Elbette benzinin diredek artan fiyatı, dizel yakıtın çevre düşmanı hali gibi sebepler de önemli. BMW markası da çok yakında popüler serisi BMW3’lerin tamamen elektrikli versiyonlarını üreteceğiniz açıkladı. Detaylar şöyle:

 

BMW3 Serisinin Tamamen Elektrikli Versiyonunun Hazırlıkları Başladı!

Alman basınında çıkan haberlere göre BMW markası, 3 serisinin tamamen elektrikli versiyonu için çalışmalara başladı. Tamamen elektrikli otomobil üretimi aslında yeni bir kavram. Çünkü, aracın hiç benzin kullanmadan elektrikle çalışması performansı olumsuz etkiliyor. Bu nedenle markalar bu şekilde üretime yani tamamen elektrikli motor konusuna pek yanaşmıyor. Ancak her şey bilimle ilgilidir, ya da bir çok şeye bilimle çare bulunur…Alman mühendisler performans konusunu çözmüşe benziyor. Bu amaçla AR-GE çalışmalarında batarya teknolojisine yüklenen marka, muhtemelen elektrikli BMW satışlarında istenen başarıyı yakalayacak. 

 

Otomotiv Üretiminde Tesla Rekabeti

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde otomobil basınında duyulduğu üzere,Tesla Model 3 çok ciddi miktarda ön sipariş almıştı. Bu durum markalar arasında önemli bir etki yarattı ve konu üzerinde çalışmaya başladılar. 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here