BMW X3 kendisinden önceki 3 Serisi gibi geliyor. İki büyük ekrana ve geleneksel boyutta bir ızgaraya sahip X3 görüntülendi! İşte karşınızda 2024 BMW X3 iç mekan detayları…

İç Mekan: İki Büyük Ekranla Geliyor

2024 BMW X3

Dördüncü nesil 2024 BMW X3 iç tasarımı, ön panelin üzerinde oturan büyük ekranlara sahip olacak. Dördüncü nesil BMW X3’ün iç tasarımı, ön panelin üzerinde oturan büyük ekranlara sahip olacak. Gösterge tablosuna hakim iki büyük ekran karşımıza çıkıyor. Bunlar sürücünün önünde bir gösterge ekranı ve ortada bir dokunmatik ekran.

Ayrıca iç mekan direksiyon simidi, fiziksel kontrollerin yanı sıra kapasitif düğmelerin bir karışımını içeriyor.

Orta tünelde bir çift bardak tutacağı, bir hareketli vites seçici, bir dizi kapasitif kontrol görüyoruz. Ayrıca bir metalik iDrive denetleyicisi var.

Dış Tasarım

İç mekana göre dış tasarım oldukça gizli. Bununla birlikte yeni X3’ün genel silueti mevcut araçtan farklı olmayacak. Ancak kaldırılan kapı kolları da dahil olmak üzere en yeni BMW ile paylaşılan tasarım özelliklerine sahip olacak.

Uzun kaputu ve hoş ön-aks oranı ile X3’ün BMW’nin arkadan ve dört tekerlekten çekişli CLAR mimarisine dayanıyor.

X3 ile hangi motorlarla geleceği belli değil. Ancak turboşarjlı dört ve altı silindirli motorların bir karışımına sahip olacağı muhtemel.

Bu araçtaki düz tabanlı direksiyon simidi ve dörtlü egzoz düzeni bazı ipuçları veriyor. Bu prototipin ya bir M stil paketine sahip olduğunu ya da M ayarlı bir model olduğunu gösteriyor.

4 Serisi, 7 Serisi ve X7 gibi bazı BMW modelleri, şirketin çift böbrek ızgarasını büyük ve bölücü bir şekilde ele alıyor. Ancak Münih firması X3 ile işini garantiye alıyor gibi görünüyor. Büyük olasılıkla bunun nedeni, X3’ün dünya çapında markanın en çok satan modellerinden biri olması.

BMW Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here