1930’lu yıllarda popüler olmaya başlayan 1960’ların Amerika’sında gençlik ve havalı olmanın simgesi haline gelen cabrio, cabriolet ya da Türkçe’ye çevrilen ifadeyle kabrio otomobiller bugün de çok tarz ve etkileyiciler. Herkes bir arabası olsun ister ama “ben özel bir otomobile sahip olmak istiyorum” diyorsanız bu yazı tam size göre. Size bir cabrio sahibi olmanın en pahalı yolundan en ucuz yoluna doğru seçeneklerinizi sunmak istiyoruz.

Sıfır Kilometre Cabriolet Modeller

cabrio 123

Sıfır kilometre cabriolet bir otomobile sahip olmak, bu dünyada görüp görebileceğiniz en keyifli heyecanlardan biri olabilir. BMW 2 Serisi, BMW 4 Serisi, BMW 6 Serisi, BMW 8 Serisi, BMW M4 Serisi, BMW M6 Serisinin 2016-2021 cabrio modelleri kesinlikle çok heyecan verici. Tabi bu kadar BMW modelinin arasında 2007-2009 yılları arası E93 kasa kodlu BMW 3 serisini de unutmamak gerekir. Eğer nazardan korkmuyorsanız Mercedes’in C Serisi, E Serisi, S Serisi, SL Serisi, SLC Serisi de mükemmel cabrio Mercedesler olarak dikkat çekici.

İkinci El Cabrio Modeller

“Sıfır kabrio alacak param yok, ben ikinci el cabrio bakıyorum” diyorsanız arabam.com’daki ilanlardan birinde mutlaka aradığınız cabriolet sizi bekliyor. Farklı model ve markaların ikinci el kabrio modellerini inceleyerek hayalinizdeki arabaya kolayca sahip olabilirsiniz. Cabrio otomobiller çok yaygın bir seri üretime sahip olmadığı ve piyasası da diğer binek araçlara göre niş kaldığı için temiz ikinci el kabrio bulmak çok kolay değildir. Yani öyle yılda bir kere oto pazarına giderek çözülecek konu değildir. Ancak ofis ve evinizin konforundan hiç çıkmadan hergün arabam.com ilanlarını gezinerek kısa sürede kolayca aradığınızı bulabilirsiniz.

Modifiye Yaptırın!

“Bir cabrio arabam olsun da ne olursa olsun” diyorsanız, size bir önerimiz de ülkemizde giderek profesyönelleşen modifiye atölyelerine kulak vermeniz. Alanında uzman bir madifiye ustası binek ikinci el bir otomobili çok havalı bir cabriolete çevirebilir. Üstelik arabanız tamamen size özel olur. Ne kadar modifiye yaptırın desek de markalar her modeli için cabrio tarz otomobilde üretmekte. Bu tavsiyemizi daha çok proje aracı yapmak istiyorsanız onun için kullanabilirsiniz.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here