2018 Model Dacia Duster Fiyat Listesine Göz Gezdirdik!

2
13668

SUV araç pazarı canlılığını korumaya devam ediyor. Bir süre daha bu durum değişmeyecek. Mümkünse herkes yerden yüksek bir otomobil kullanacak gibi görünüyor. Bazıları çok eleştiriyor, bazıları ‘hayatta alınmaz’ diyor, bazıları övüyor ama bir gerçek var ki Dacia markasının Duster modeli ülkemizde çok tutuluyor. Sadece akan trafiği biraz izleyerek bile bunu anlayabilirsiniz. 2018 Dacia Duster fiyatları ve detaylar.

2018 dacia duster

Bu, Dacia Duster konusunun çok etkileyici detayları var aslında. Mesela, daha yeni savaştan çıkmış bir ülke Çek Cumhuriyeti ya da yeni resmi adıyla Çekya’nın bu kadar iyi optimize edilmiş bir pazarlama ile kendi markasını yaratması ve bu kadar çok tutulması. Dacia ile ilgili bir diğer konu da, güvenlik, tasarım ve pek çok konuda yetersiz bulunmasına rağmen en çok satan otomobiller listesinin ilk sıralarına girmeyi başarmış olması. Peki, Duster’ın geleceği ne olacak ve bu tezat durumun nedeni ne?

2018 dacia duster

2018 Dacia Duster

Dacia markası çok başarılı bir pazarlama stratejisi ile yürüyor. Üretim ile pazarlama kategorisinin bu kadar iyi entegre olduğu işler de nadir bulunur. Marka, ulaşılabilir fiyatla ve az yakacak bir motor hacmiyle arazi aracı kullanmak hevesine cevap verdi. Kocaman SUV araçlara binmeye çok özenen ama bunların fiyatları neredeyse oturduğu evin fiyatıyla yarışan bir kitlenin, ailesiyle her bayram köyüne giderken dev bir bagaja ve gerçekten arazi koşullarında kullanılabilecek bir araca ihtiyacı olan ancak ekonomisi bu segmente yetmeyen bir kitlenin ihtiyacına cevap verdi.

2018 dacia duster

Dacia Duster Ucuz mu ve Neden?

Çok eleştirilen malzeme kalitesi ve işçilik (ki marka her yeni modelde biraz daha fazla geliştiriyor bu detayları), biraz da motor gücü ve teknolojiden eksiltilenlerle ortaya nispeten uygun fiyatlı kocaman bir SUV çıkabiliyor. Dacia Duster’ın bagaj hacmi gerçekten çok geniş. Aracın arka koltuk kapasitesi çok yeterli. Sürüş dinamikleri elbette BMW, Mercedes, Audi, Volvo SUV otomobil kategorisi ile yarışamaz, zaten bu bakış açısı da yanlış çünkü hedeflenen pazar farklı. Araç, fiyatıyla beklentileri karşılıyor.

2018 dacia duster

Dacia Duster modelinin geleceği konusunda şöyle bir yorum yapılabilir: Öncelikle marka, her yıl biraz daha iyi, biraz daha gelişmiş bir ürün koyuyor ortaya. Ayrıca en başında hedeflediği kitleyi kaçırmamak için seçenekli olmayı da önemsiyor. Ülkemizde köy yollarının zorlu koşulları ve hemen hepimizin bayramlarda memleket ziyareti alışkanlığı düşünülürse Dacia Duster modeli çok satanlar listesinde kalmaya devam edecek. Özellikle orta sınıf için çok başarılı bir arazi aracı seçeneği olmayı sürdürecek.

2. El Duster Fiyatlarına Bakalım mı?

arabam.com ikinci el Dacia Duster ilanlarını incelediğinizde ortalama fiyatlar hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz. Km bilgisi, hasar durumu, şanzıman özelliği (2017’den beri tam otomatik Duster seçeneği var), aracın yaşı gibi pek çok detay fiyata etki ediyor. Ancak genel bir optimizasyonla ikinci el Dacia Duster fiyatları 140 bin TL bandından başlıyor.

2.El Otomobil İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here