Dacia Duster 2021 1.5 Blue DCI İnceleme 

0
15672
Dacia Duster 2021

Dacia Duster 2021 uygun fiyata SUV sahibi olmak isteyen kullanıcılar için güçlü seçenekler arasında yer alıyor. Tamamen yenilenen tasarımı ve geliştirilmiş yeni nesil donanımlarıyla çok daha konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunan Dacia Duster 2021 düşük yakıt tüketimiyle ön plana çıkıyor. 

Hem şehirde hem de arazide kullanıma uygun olan Dacia Duster 2021 yeni sürüş destek sistemleriyle çok daha kabiliyetli hale geldi. Önceki versiyonuna göre daha modern bir iç mekana sahip olan Duster yeni donanımlarıyla oldukça konforlu sürüş deneyimi sunuyor. 

Dacia Duster 2021 1.5 Blue DCI  Yakıt Tüketimi ve Performansı 

Dacia Duster 2021

1.5 Blue dCi 95 PS 4X2 

95 PS güç ve 240 NM tork üreten 1.5 litre dizel motor 6 ileri manuel şanzıman ile birlikte geliyor. 0-100 km hızlanmasını 12,4 saniyede tamamlayan araç maksimum 174 km hıza ulaşıyor. Şehir içinde 4,6 litre ve şehir dışında 3,7 litre yakıt tüketen Duster karışık kullanımda ortalama 4 litre yakıt tüketiyor. 1.5 Blue dCi 95 PS 4X2 versiyonu bütün motor seçenekleri arasında en düşük yakıt tüketim değerlerine sahip. 

1.5 Blue dCi 115 PS 4X4 

4×4 çekiş sistemiyle özellikle arazi kullanımları için tercih edilen bu versiyon 115 PS ve 260 NM tork değerlerine sahip. 6 ileri manuel şanzımana sahip olan araç 0-100 km hızlanmasını 10,3 saniyede tamamlarken maksimum 175 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 4,8 litre ve şehir dışı kullanımlarda 4,3 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Duster 4×4 ortalama 4,5 litre yakıt tüketiyor. 

Dacia Duster yeni nesil 1.5 Blue dCi motoruyla her türlü yol ve arazi şartlarında üst seviyede performans sunuyor. SUV modelleri arasında en ekonomik yakıt tüketim değerlerine sahip olan araçlardan birisi olan Dacia Duster yeni nesil sürüş dinamikleriyle oldukça verimli sürüş deneyimi sunuyor.

Donanımlar ve Özellikler 

Dacia Duster yeni konfor ve güvenlik donanımlarıyla çok daha rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Birçok güvenlik donanımının standart olarak sunulduğu araç özellikle arazi kullanımlarında sürücünün rahat etmesini sağlıyor.

Yokuş kalkış ve yokuş iniş destek sistemi aracın dik yokuşlarda güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Özellikle 4×4 versiyonu zorlu arazi koşullarında eğimli ve dik alanlarda çok daha yüksek performans sunuyor. 

Hız sabitleyici, geri görüş kamerası, park sensörleri, otomatik klima, start stop sistemi ve lastik basınç göstergesi tüm versiyonlarda standart olarak sunuluyor.

Elektrik destekli direksiyon aracın manevra kabiliyetini artırıp özellikle dar alanlarda sürücünün kolay bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Yükseklik ve derinlik ayarı bulunan direksiyon sürücünün kendi oturma pozisyonuna uygun bir şekilde konumlandırmasını sağlıyor.

Opsiyonel olarak sunulan kör nokta uyarı sistemi şehir içinde ve yoğun trafikte sürücünün dalgın anlarında uyarı vererek olası kazaların önüne geçiyor. 360 derece kamera sistemi hem park alanlarında hem de arazide sürücünün rahat hareket etmesini sağlıyor. 6 hava yastığı, acil fren destek sistemi, abs ve esc aracı çok daha güvenli hale getiriyor.

Bel destek ayar bulunan sürücü koltuğu sürücünün uzun süreli kullanımlarda konforlu bir oturma pozisyonuna sahip olmasını ve rahat etmesini sağlıyor. Yolcu koltukları ise uygun fiyatlı bir SUV için yeterli sayılabilecek düzeyde konfor sunuyor. Ön ve arka kısımda bulunan iki adet 12 V prizler mobil cihazlarınızı kolay bir şekilde şarj etmenizi sağlıyor.

Bluetooth özelliği bulunan 7 inç dokunmatik multimedya ekranı mobil bağlantı desteği özelliğiyle telefonunuzu kolay ve güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. Orta seviyede görüntü kalitesi sunan multimedya ekranı keyifli ve eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor.

Sade ve gösterişten uzak bir iç yaşam alanına sahip olan Duster ihtiyaç duyabileceğiniz özelliklerin birçoğuna sahip. Segmentindeki rakiplerine göre uygun fiyatıyla öne çıkan Duster fiyat performans olarak bakıldığı zaman yeterli donanımlara sahip. 

Dacia Duster 2021 Fiyat Listesi 

Uygun fiyatlı SUV sahibi olmak isteyen kullanıcılar için öne çıkan Dacia Duster 2021 1.5 Blue DCI versiyonu  220.100 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Sıfır KM Duster İlanları 

İkinci El Duster İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here