Yeni Duster Yorumları Nasıl?

4
27023
Yeni Dacia Duster Görselleri

Romanya`nın kalbinden çıkıp özellikle Türkiye gibi yakıtın da otomobilin de epey pahalı olduğu ülkelerde kendine güzel bir yer açan Dacia markasının Duster modeli yenilendi. 2018 model Dacia Duster için farklı yorumlar da yapılmaya başladı. “Yeni Duster daha iyi” diyen de var, “asla almam” diyen de var “çok iyi olmuş” diyen de…Otomobil yazarları ve test pilotlarının ortak görüşleri Duster 2018 makyajının sonucunda aracın daha konforlu ve daha keyifli bir sürüş sunduğu yönünde.

Daha önce yeni Dacia Duster incelemesi yapmıştık. Bu içeriğimizde 2018 model Duster hakkında detaylı teknik bilgi paylaşmıştık. Duster’ın 2018 modeli hakkında ayrıntılı bilgili için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Ayrıca markanın resmi web sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Dacia Duster İncelemesi için buraya tıklayınız! 

Ayrıca deneyimli test pilotu ve otomobil yazarı Mert Yılmaz da Yeni Duster Alınır mı Alınmaz mı adlı bir değerlendirme paylaşmıştı. Aracı detaylı olarak incelemek ve sağlıklı bir karar vermek için bu iki içeriği okumanızı tavsiye ederiz.

2018 DusterYeni Duster Hakkında Yorumlar

Yeni Duster hakkında da olumlu ve olumsuz çok şey söylendi. Hep yazıyoruz ya; otomobilden ne beklediğinize ve bir otomobil için ne kadar bütçeniz olduğuna göre yorum yapmak gerek. Duster gibi bir markayı kalkıp da BMW ile ya da Mercedes’le kıyaslamak olmaz. arabam.com diyor ya; “bi araba laf dinlemeyin” diye, işte tam da öyle. Aklınızda sıfır Duster almak varsa bi araba laf dinlemeyin; Duster hakkında kullanıcı yorumlarını okuyun, otomobil profesyonelleri yeni Dacia Duster hakkında ne diyor, onlara bakın…Biz de sizin için bazı önemli yorumları bir araya getirdik. İşte yeni Duster yorumları…

Yeni Duster Hakkında Yorumlar Nasıl?

2018 Duster yorumları ve bazı önemli verileri listeleyelim mi? Öncelikle Türkiye’de en çok satan kompakt SUV markası Dacia ve en çok satan 2 kompakt SUV’dan biri de Duster. Peki, neden kompakt SUV?

Neden Kompakt SUV?

Kompakt SUV denilen yapı, son yıllarda çok tercih ediliyor. Bu modellerin neden çok tercih edildiğini açıklamak için önce kompakt SUV nedir sorusunun yanıtına bakalım:

Halk arasında jeep denir ya; onun karşılığı, 4X4 arazi aracı ya da kompakt bir SUV modelidir. Bu tip otomobiller, temelde arazide ve zorlu zemin koşullarında kullanmak için üretilmiştir. Ancak 2000’li yılların başlarında aksiyon filmlerinin de etkisiyle yerden yüksek her hangi bir otomobile sahip olmak, lüks, zenginlik ve bir çeşit sınıf farkı sembolü haline geldi. Ancak arazide mükemmel performans sunan ağır 4X4 araçların fiyatı ve yakıt tüketimi miktarı da ağır. Bunlara şehirde kullanılmak üzere bazı alternatifler geliştirildi ve adına da kompakt SUV denildi. Temelde şehir yollarında kullanılmak üzere üretilen bu SUV modelleri içinde araziye uyumlu olanları da var. Konumuza dönelim; neden kompakt SUV? Çünkü kompakt SUV’lar daha az yakıyor ve fiyatları da nispeten uygun.

Sıfır km DusterYeni Dacia Duster Yorumlarından Bazıları

  1. iç mekanda ses, eskiye oranla epey azalmış.
  2. İç mekanda haka sert plastik malzeme kullanımı var ama eskiye oranla daha kaliteli malzeme algısı verilmiş.
  3. Yokuş iniş destek sistemi eklenmiş ve başarılı çalışıyor.
  4. 4X4 bilgilendirme ekranı önemli bir konfor sunmuş.
  5. Arazi özellikleri eskiye oranla çok gelişmiş.

Yeni Duster Ne Zaman Türkiye’de?

Geçtiğimiz Mart ayı itibariyle ülkemizde yeni Duster satışları başladı. Hatta “hakkını ver” sloganıyla reklamları da epey dikkat çekmişti.

Duster’ın Fiyatı Nasıl?

Yeni Dacia Duster fiyatı 71 bin TL’den başlıyor.

Sıfır Duster ilanları için buraya tıklayın!

Bagaj hacmi 445 litre olan 0-100 km hıza 11,9 saniyede ulaşan yeni Duster, etkileyici derecede kendini yenilemiş. Çok pahalı 4X4 abilere bütçe ayırmak istemeyen arazi tutkunları için oldukça iyi bir seçenek.

4 YORUMLAR

  1. 2018 dacia duster aldım 32000 km turbosu arza yaptı servise gittim turbo garenti degil dediler turbo motorun parccasi degilmidir nasil olurda sıfirarabada turbo garenti olmuyor bayiiler satar iken motor 100000 km garenti diyorlar ben kendim turbo yeniden aldim

  2. benım 2011 dusterım var yenısını almayı dusunuyorum cunku daha on takım bıle değısmedım bence verdığın parayı sonuna kadar hak edıyor bır de beklentı cok onemlı motor yakıt vergı hepsı ekonomık benım paramamın karsılığı bu araba daha ıyısı var tabı oda elını cebının en derınıne sokup bıraz da kredı yasasın yenı araba hhhhuuuuu ne guzel boş versene param kadar araba bu her ısımı goruyor bır kere bıle yolda bırakmadı ne bırakması ucuyor gorende fabrıka benım zaneder ama doğrusu bu bu tarz bır araba alacaksanız sıze tavsıyem dır 5 senedır sorunsuz bınıyorum saygılar

  3. 2016 model Duster ile Tunceliden İzmir’e 5 kişi bagaj tam dolu yaklaşık 1300 km 150-160 lari da gördüm araç 400 lira yakıtla İzmir’e geldi. Yakıt konusunda sınıfında birinci

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here