Hyundai Ioniq 2021: Çevre Dostu Sürücüler İçin

0
2248
hyundai ioniq 2021

Hyundai Ioniq 2021, Koreli üreticinin çevre dostu otomobil serilerinden biri. Seul markasının sedanı, tam hibridden saf elektriğe kadar değişen elektrikli motorlarla birlikte mevcut. İçten yanmalı motoru tamamen terk etmeye henüz hazır hissetmeyen, ancak sıfır emisyondan da taviz vermeyenler için ideal bir seçim.

İşte Hyundai Ioniq’in teknik veri sayfası:

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Gövde 341 / 1.518 litre
 Güç kaynakları Hibrit / Plug-In / Elektrik
 Sınıf Euro 6D – Sıcaklık
 Cv / kW (itibaren) 141/103

 

Hyundai Ioniq İç Mekan ve Boyutlar

En son yenilenme ile Hyundai Ioniq, modeli daha önce karakterize edilen boyutları ve oranları korurken hem estetik hem de içerik açısından güncellendi. Uzunluk, 4,47 metrede kalırken, genişlik 1,82 metre olarak açıklandı. Dingil mesafesi cömertçe kullanılmış ve 2,70 metre uzunluğunda, arkada seyahat edenler için bile bol miktarda alan sağlıyor.

Boyutlar
Uzunluk 4.470 mm
Genişlik 1.820 mm
Yükseklik 1.450 mm
Adım 2.700 mm

 

Yenilenme, özellikle Hyundai Ioniq’in iç mekanında harika haberlere yol açtı. Gösterge paneli tasarımı, artık yolcu bölmesinin içinde lider bir rol oynayan yenilenen bilgi-eğlence sisteminin 10,25 inç ekranına yer açmak için derinlemesine revize edildi. Önceki seriye kıyasla çok daha akıllı ve daha bağlantılı. Ve örneğin hava durumu veya trafik koşulları gibi gerçek zamanlı bilgilere erişmenizi sağlar. Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumluluk eksikliği yok ve Bluetooth bağlantısı aynı anda iki cihaza kadar bağlanmanıza izin veriyor.

Hyundai Ioniq 2021: Dış Tasarım

Dışa stilistik yaklaşım, iç kısıma göre daha yumuşak bir dokunuşla gerçekleşmiş. Yeniden şekillendirme ile Hyundai Ioniq’in karoseri küçük detaylarda değişiyor. Önde tam LED teknolojisine sahip yeni optik grupların varlığı, tamponun alt kısmındaki yeni tasarımdan hava girişleri tarafından kavramsal olarak alınan dikey bir ışık imzası ile öne çıkıyor. Tamamen yeni, şimdi daha büyük bir Hyundai logosuna ve geçmişe göre daha sofistike bir dokuya sahip olan ızgara var

Arka taraftaki müdahaleler daha hafif. Şekiller ve oranlar her zaman olduğu aynı kalmış.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here