Yeni BMW X1’e Baktık…

0
34114

Yeni BMW X1’e baktıkBMW X1 2019 hakkında bilgi arıyorsanız araştırma yazımız tam size göre. BMW X1 fiyat ve özellikleri için okumaya devam edin…

Yeni BMW X1’e Baktık…

BMW X1 modeli her zaman pazarın en sevilenleri arasında. SUV denilince hele de havalı bir SUV modeli denilince akla hemen X1 geliyor. Aslında 2009’dan beri üretilen bu compakt SUV modeli, lüksü bir parça ulaşılabilir kılmak üzere yola çıkmış. Evet, ilk BMW x1, 2009  yılında piyasaya sürülmüştü. Aradan on yıl geçti, BMW markası çok sevilen compakt SUV’u X1’i hep yeniledi. Her zaman daha fazla teknoloji, daha fazla konfor odaklı oldu. Peki, 2019 BMW X1 nasıl? İnceleyelim mi?

2019 BMW X1 Hakkında

3 ve 4 silindirli BMW TwinPower turbo motor ile dikkat çeken model, akıllı 4 tekerden çekiş sistemi de ilk fark edilenler arasında. BMW x1’de X Line, Sport Line, M Sport şeklinde üç farklı donanım sunuluyor.

Sağlam Makyaj…

Otomobil makyaj operasyonları genellikle sınırlı kalır. Bazen bir kaç dijital ekran değişimi, yer değiştiren donanım özellikleri ya da far yapısı ile yapılan değişiklik bile makyaj olarak tanıtıma yansıtılabiliyor. Ancak BMW X1’in 2019 makyajı bariz değişiklikler sunuyor. Aracın 2019 versiyonu makyajlı BMW X1 olarak tanımlanıyor. Makyaj operasyonu aracın hem ön hem de arka tasarımında çok net. Daha büyük BMW ızgarası ve merkezde birleşen böbrek yapısı bu makyajın ilk fark edilenleri. Ayrıca iç mekanda Parlak shadow döşeme kullanılmış olması da önemli.

Yeni Renkler…

BMW markası X1’in 2019 versiyonuna üç yeni renk eklemiş. Jucaro Bej Metalik rengi, Misano mavi metalik rengi ve Ultra İndivudual Storm Bay Mavi Metalik rengi…

Yeni BMW X1 İncelemesi

Euro6 Uyumu

Tüm dizel ve benzinli motor seçenekleri Euro 6 normlarına uygun olarak üretildi. Bu da onu, yine Avrupa pazarının gözdelerinden yapıyor. Euro 6 normlarına uygun dizel SUv arayanlar için güzel bir seçenek haline geliyor; dizel BMW X1…

Tüm Hava ve Yol Şartları Vız Gelir…

Yeni BMW X1’in akıllı 4 telerden çekiş sistemi, XDrive özelliği ve yenilenen süspansiyon sistemi, onu çok etkili bir arazi aracı haline getiriyor. Sistem, öyle organize çalışıyor ki tahrik torkunu yol ve arazi koşullarına göre 4 tekere bölüyor.

İç Mekan Bizim işimiz Der Gibi…

BMW markası, iç mekan konusunda etkileyici olmayı iyi bilir. Yeni X1’İn içi de çok çekici. Merkeze monte edilmiş olan 6,5 inçlik kontrol ekranı (10,25 inç opsiyonu da var) hassasiyeti yüksek ve şık. Arka koltuklar üç bölüm olarak katlanabiliyor. Arka bagaj eller serbest teknolojisine sahip. Yükleme ve boşaltma ergonomisi de iyi.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here