2021 Skoda Octavia Combi Station Wagon İncelemesi 

0
4125
Skoda Octavia Combi

Skoda Octavia Combi geniş iç yaşam alanı ve modern tasarımıyla son derece iddialı bir otomobil. İşlevselliği ön planda tutan ve hayatı kolaylaştıran detaylarıyla birçok kullanıcının  beğenisini toplayan Skoda Octavia Combi yeni teknolojileri ve donanımlarıyla keyifli bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. Özellikle geniş ailelerin ilgisini çeken bu otomobil son derece geniş ve ferah iç mekanıyla oldukça konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor.

Dinamik hatlara sahip olan Yeni Skoda Octavia Combi sportif ve modern tasarımıyla rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Rakiplerine göre daha estetik bir tasarıma sahip olan otomobil tıpkı bir SUV modeli gibi heybetli duruyor.

İşlevsel ve Konforlu İç Yaşam Alanı 

Skoda Octavia Combi

Otomobilin iç yaşam alanı tüm yolcuların rahat ve huzurlu bir yolculuk deneyimlemesi için tasarlanmış. Yüksek tavan mesafesi, geniş oturma mesafesi ve son derece rahat koltuklar uzun süren yolculuklarda bile yolculuğun tadını çıkarmanızı sağlıyor. Elektrikli ayarlanabilir destekli koltuklar yolcuları saran yapısıyla rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Isıtma desteği bulunan koltuklar soğuk havalarda vücut ısınızı korumanızı ve rahat etmenizi sağlıyor.

Yüksek çözünürlüklü 10.25 inç büyüklükteki dijital gösterge ekranı farklı sürüş modlarına göre kişiselleştirilebilir grafik seçenekleri sunuyor. Hızlı ve akıcı arayüzü ile kullanım kolaylığı sağlayan dijital gösterge ekranı direksiyon üzerindeki kumandalar ile kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı, akıllı park asistanı, çoklu çarpışma freni, geri manevra uyarı asistanı ve güvenli çıkış asistanı gibi gelişmiş sürüş destek sistemleri yolcuların güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor. 

Skoda Octavia Combi

Skoda Octavia Combi son derece geniş iç mekanı ve bagaj yükleme alanıyla oldukça işlevsel özelliklere sahip. 640 litrelik bagaj hacmi eşyalarınızı rahatça yükleyip taşımanızı sağlıyor. Bagaj bölümüne konumlandırılan bağlantı noktaları ve aksesuarlar sayesinde bagajı farklı amaçlara göre düzenleyebilir ve sizin için en iyi yükleme alanını kendiniz oluşturabilirsiniz. Düz bir yükleme alanı sunan bagaj bölümü eşyalarınızı rahat ve kolay bir şekilde yüklemenizi sağlıyor. Yüksek tavan mesafesi birden fazla eşyayı kolayca istifleme imkanı sunuyor.

Led ön ve arka farlar otomobilin oldukça modern görünmesini sağlıyor. Yüksek aydınlatma kapasitesi sunan yeni nesil adaptif led farlar karşıdan gelen otomobilleri algılayarak diğer sürücüleri rahatsız etmeden oldukça geniş bir görüş mesafesi oluşturuyor. 

Skoda Octavia Combi Motor Seçenekleri, Yakıt Tüketimi ve Performansı 

Skoda Octavia Combi

2.0 TDI DSG

2.0 litrelik dizel motor 150 PS güç ve 360 NM tork üretiyor. 7 ileri DSG şanzıman ile sunulan bu versiyon 0-100 km hızlanmasını 8,8 saniyede tamamlayıp maksimum 220 km hıza ulaşıyor. Fabrika verilerine göre şehir içi kullanımda 5 litre ve şehir dışı kullanımda 4 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Skoda Octavia 2.0 TDI karışık kullanımda ortalama 3,6 litre yakıt tüketiyor. 

1.5 TSI DSG

1.5 litrelik turbo beslemeli benzinli motor 150 PS güç ve 250 NM tork üretiyor. 7 İleri DSG şanzımana sahip olan otomobil 0-100 km hızlanmasını 8,6 saniyede tamamlarken maksimum  224 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 5,9 litre ve şehir dışı kullanımlarda 4,1 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Skoda Octavia 1.5 TSI karma kullanımda ortalama 4,8 litre yakıt tüketiyor.

1.0 TSI DSG 

1.0 litrelik benzinli motor 110 PS güç ve 200 NM tork üretiyor. 0-100 km hıza 10,6 saniyede çıkan otomobil maksimum 201 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımlarda 5,1 litre ve şehir dışı kullanımlarda 3,9 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Skoda Octavia Combi 1.0 TSI karışık kullanımda ortalama 4,4 litre yakıt tüketiyor.

Skoda Octavia Combi Fiyatları 

2021 Skoda Octavia Combi modelleri Avrupa’da €27.370 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Henüz ülkemizde resmi olarak satışa sunulmayan bu otomobilin fiyatı henüz netlik kazanmadı. 

Skoda Octavia İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here