2021 Jeep Compass: Boyutlar ve Özellikler

0
4728
2021 jeep compass

2021 Jeep Compass: Şehir içi sürüşe uygun kompakt ve sportif SUV.

Jeep markası FCA yörüngesine girdiğinden beri, Amerikalı üretici ikinci bir gençlik çağı yaşıyor. Jeep Compass gibi ürünleri hemen Avrupa pazarına girerek başrol oyuncuları olarak yerini aldı.

Jeep Compass’ın teknik sayfası:

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Gövde 438 litre
 Güç kaynakları Dizel / Hibrit
 Sınıf Euro 6D 
 Cv / kW (itibaren) 120/88

 

Jeep Compass Değişimler

Jeep Compass’ın 2021 Model Yılı, dış cepheye müdahale etmek yerine, şimdi yeni farlar ve ön ızgara ile donatılan, esas olarak tamamen revize edilmiş bir gösterge paneli ile iç mekanı ilgilendiren hafif bir yeniden şekillendirme geçirdi.

Benzinli motorlar artık kaputun altında yer bulamıyor, yerine 130 veya 240 HP gücü ifade eden ve bir elektrik ünitesi ile ilişkili 1.3 4 silindirli bir 1.3 4 silindirin varlığını gören verimli plug-in hibrit ünite ile değiştirildi. Tam elektrik modunda menzil 60 km.

2021 Jeep Compass Boyutlar ve Dış Görünüm

Dışarıdan bakıldığında, gerçekte olduğundan çok daha büyük görünüyor. Ancak eldeki metre ölçüsünde Jeep Compass, orta büyüklükte bir SUV’a dönüşüyor. 2.636 mm dingil mesafesi 5 yolcuyu rahatça barındırmak için ideal.

Boyutlar
Uzunluk 4,390 mm
Genişlik 1.870 mm
Yükseklik 1.650 mm
Adım 2.636 mm
Jeep Compass’ın geçirdiği son yeniden şekillendirme, görünümü biraz gençleştirdi fakat tasarımın çekiciliğini yine çok yüksek. Ön kısım dikkatli bir çalışmanın konusu olmuş ve görünümde revize edilmiş ikonik maskeyi çevreleyen yeni bir LED şekline sahip optik gruplara sahip. Arka lambaların tasarımı değişmemiş, ancak LED ışıklarla donatılmıştır.

2021 Jeep Compass İç Mekan

Yenilenen gösterge paneli sayesinde yolcu bölmesinin görünümü tamamen revize edildi. Bölmenin merkezinde artık 10,1” boyutunda bilgi-eğlenceye adanmış monitör var ve daha önce olduğu gibi artık entegre değil. Direksiyonun arkasında ise isteğe göre yapılandırılabilen sanal bir kokpit var ve ekran 10.25” ölçülerinde.

2021 Jeep Compass Motor Özellikleri

Jeep Compass geleceğini hibritte görüyor. Aslında şirket, çabalarını esas olarak plug-in hibritlere odaklamak için benzinli motorları bırakmaya karar verdi. Bununla birlikte, şu anda seçim sadece 120 bhp 1.6 MJet için olsa bile, dizel üniteler eksik değil. Hibritler arasında 1.3 “on tap” hem 130 hem de 240 bhp versiyonlarında sunuluyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here