Zorlu bir kamyon 2021 Ford Ranger Tremor ilk testini gerçekleştirdi. Ford Ranger marka değeri ve Ford’un pikap filosu satışlarda hakimiyetini sürdürüyor. Ürüne geldiğinde, 2021 Ford Ranger Tremor piyasadaki rakipleri ile Ford şirketi arasındaki boşluğu önemli ölçüde kapatıyor.

2021 Ford Ranger Tremor Neslinin En İyisi

2021 Tremor paketi, bu Ranger neslini şimdiye kadarki en iyi haline getiriyor. Daha kalın lastikler, daha iyi amortisörler ve yeni arka yayların kombinasyonu, şimdiye kadar gücünü gölgede bırakan Ranger’ın sürüş ve kullanım kusurlarını düzeltmek için uzun bir yol kat etti.

Zayıf gövde kontrolü ve sürüş kalitesi, başından beri bu Ranger ile ilgili sorunlardan birisi. Ford bu kamyonun virajlardan oldukça yumuşak açılarla dönmesini sağlarken yolcuları ise çılgınca bir yandan diğer yana ırgalıyor. Ranger’a sınıfının en iyisi yük ve çekme oranlarını vermek için gerekli olan sert yaylar, düz yolda giderken bile her zaman itip kakıldığınız anlamına geliyor. Fakat Ford tüm bu olumsuzlukların üzerinde durarak 2021 Tremor paketinde düzeltti.

2021 Ford Ranger Tremor

Tüm köşelerde ve arkadaki uzak rezervuarlara sahip Fox amortisörleri, 32 inç Continental Grabber A / TX arazi lastiklerinin yağlı, yumuşak yan duvarlarından ve yeni çok yapraklı arka yay konfigürasyonundan gelen yardımla işin çoğunu yapar. Buna dayanarak Tremor satın alabileceğiniz en iyi sürüş ve en iyi yol tutuşu olan Ranger’dır.

2021 Ford Ranger Tremor Oldukça Yetenekli

Ranger Tremor hala bir kamyon gibi hareket ediyor çünkü Ford, arazi donanımını barındırmak için kesinlikle gerekli olandan daha fazla çekme ve taşıma yeteneğinden ödün vermeyi reddettiğini söylüyor. Arazide artikülasyonu ve darbe emilimini artıran daha yumuşak yaylar ve şoklar, aynı zamanda yük kapasitesini azaltır ve bu da römork ağırlık kapasitesini azaltır. Ford’un pazarlama departmanı, iş yapma söz konusu olduğunda, kamyonlarının sınıf liderlerinden daha azı olduğu düşüncesine uymayacaktır. Bu nedenle bugüne kadar F-Serisi Tremor paketleri, off-road kapasitesi ve şantiye sürüş koşullarına yeteneklidir.

2021 Ford Ranger Tremor Oldukça Yetenekli

2021 Ford Ranger Tremor Off-Road Yeteneği

Tremor paketi, Ranger’a toplam 24,64 cm’lik FX4 arazi paketine kıyasla 2 cm daha fazla yerden yükseklik sağlar. Kaldırma, yaklaşma, kırılma ve ayrılma açılarını kart boyunca 30,9 derece, 24,2 derece ve 27,1 dereceye kadar 2 ila 3 derece daha iyi hale getirir. Ciddi bir arazi aracı için profesyonel ipucu: Çekme paketinin eklenmesi Tremor paketinin arka kurtarma kancalarını kaldırır ve kalkış açısını 0,1 derece iyileştirir.

2021 Ford Ranger Tremor Off-Road Yeteneği

Tremor Fiyat Karşılaştırması

Her rakip en yetenekli arazi modelini en pahalı modeli haline getirirken, Ford Tremor parçalarını orta seviye bir XLT kaplamasına sahiptir. Diğer yandan, onu yalnızca temel fiyatı yükselten dört kapılı Süper Mürettebat gövde stilinde alabilirsiniz. Ayrıca, ekipman seviyesini yükselttiğinizde fiyat daha da artacaktır.

İkinci El Ford İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here