2021 Dacia Sandero İncelemesi

0
4183

Yeni Sandero, çok iyi teknolojik güncellemelerle geliyor. Önceki modelinden daha iyi sürüş stili ve daha gelişmiş otomobil teknolojisi sunuyor. Ancak Euro NCAP derecelendirmeleriyle yeni sanderoyu güvenlik isteyen alıcıları reddedebilir; diğer alıcıları için sınıf ölçütlerine büyüleyici bir ekonomik alternatif sağlamaktadır.

Her üretici zaman zaman modellerini günceller, ancak Dacia için bu tehlikeli bir iştir. Renault’nun sahip olduğu marka, beceriksizliğe tolerans göstermemesiyle bir üne sahip ve müşterileri bunu bekliyor. Bu nedenle, popüler Sandero hatchback’ini birkaç ekstra zil ve ıslık ile yüklemek kimseyi kandıramaz.

Teknolojideki bu devrim, Sandero’yu üst pazara sürme potansiyeline sahiptir. CMF-B, modelin daha önce sahip olduğu her şeyden daha hafif ve daha güçlüdür. LED farlar gibi yenilikler ortaya çıkıyor. Her modelde altı hava yastığı bile var (Dacia beş yıldızlı bir Euro NCAP derecelendirmesini hedeflemediğini itiraf etse de ).

Geniş iç mekan

Yine de değere keskin bir şekilde odaklanma devam ediyor. Yeni görünüm, boyutta büyük bir değişiklik değil, daha çok genişletilmiş bir iz ve daha belirgin tekerlek yuvaları ile oluşturulan daha odaklı bir duruş getiriyor. İçeride bagaj kapasitesi 328 litreye yükseliyor ve arka koltuktaki yolcular için ekstra 42 mm diz mesafesi var.

Yeni motor seçenekleri

Yeni Sandero, dört aktarma organı seçeneğiyle sunuluyor. Giriş noktası, normal olarak havalandırılan üç silindirli bir ünite olan ve mütevazı bir 64bhp üreten ve beş vitesli bir şanzıman ile eşleştirilen SCe 65 hp’tir. Bu arada, muhtemelen altı ileri manuel  veya yeni bir CVT otomobili olan 89bhp 1.0 litrelik üç silindirli bir turbo olan TCe 90 olacak. Bir de Dacia’nın LPG teknolojisine olan bağlılığını sürdüren TCe 100 Bi-Fuel var. Model yelpazesi, yalnızca üç donanım seviyesi ve toplam iki olası seçenek (metalik boya ve bir stepne) ile her zamanki kadar basit.

Sandero opsiyonları

Opsiyon listesi tahmin edilebileceği gibi seyrek. Elektrikli ön camlar, LED farlar , direksiyon simidinde eğim ve uzanma ayarı ve ön panelde bir akıllı telefon tutucusu var, ancak radyo veya klima yok. Bu model de SCe motoruyla sınırlıdır. Seyir kontrolü, air-con, merkezi kilitleme, gövde renginde ön ve arka tamponlar, DAB radyo ve hem Bluetooth hem de USB bağlantısını içeren mantıklı bir özellik listesiyle, adının hakkını veren temel görünümler. Bu araba da Medya Kontrolü’nü alıyor, bu da telefonunuzu gösterge paneline yerleştirmenize ve Waze ve Google Haritalar navigasyonu gibi temel özelliklere erişmek için bir Dacia uygulaması kullanmanıza olanak tanıyor.

En son Clio ile aynı temellere dayanan bir araç bir yana . Yolda Renault’nun karbon kopyasını beklemeyin, ancak bu, Sandero’nun sınıfının en iyisinden bir milyon mil uzakta olduğu anlamına gelmez. Aslında, gayet iyi; TCe 90 motoru kanıtlanmış ve Clio’nun 99bhp motoru ya da Fiesta EcoBoost ile elde ettiğiniz etkiyle eşleşemese de, Dacia, Sandero’nun bir arabasını tutmak için yeterince alçak itme gücüne sahiptir. Makul bir hızda hareket eden boyut. Direksiyon hafif ve altı vitesli şanzıman, dinamik makyajda hoş bir rol oynar, bir orandan diğerine atlamanıza ve motorun yaklaşık 1.750 dev / dak ile 3,000 dev / dak arasında en iyi yerinde dönmesini sağlayan kaygan bir vites değiştirme ile hoş bir rol oynar.

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here