Bol teknolojinin şık bir tasarımla bir araya getirildiği 2020 Volvo XC40 ‘ın yeni görünümü, doğrudan modaya uygun ve lüks düşünen alıcıları hedefliyor. İç mekan konfor ve ferahlığın yanı sıra günümüz Volvo’larının hepsinde bulunan kesin bir İsveç atmosferini sunuyor. Önden çekişli T4, 184 hp turboşarjlı 2.0 litrelik sıralı dört motorla çalışıyor; T5 modeli daha güçlü bir 248 hp turbo-dört ve standart dört tekerlekten çekiş sunuyor. Destekleyici koltuklar uzun süreli yolculuklar için rahattır ve her iki sıra da geniştir. Ayrıca, eşyaları saklamak için bol miktarda kargo istifleme yeri ve bol miktarda kutu ve yardımcı depolar da var.

Diğer 2020 Volvo modellerinde olduğu gibi, tüm XC40’lar standart olarak 12,3 inç dijital gösterge paneliyle gelir. Kumaş koltuklar, temel Momentum modelinde önceden standart olan derinin yerini alsa da, bir seçenek olarak mevcut olmaya devam ediyor; deri, R-Design ve Inscription modellerinde standart olmaya devam ediyor. Momentum’da artık arka kapılar için elektrikli çocuk kilitleri, otomatik olarak kararan bir dikiz aynası ve ısıtmalı ön cam silecek lastikleri bulunuyor. R-Design’da panoramik bir tavan standarttır.

2020 Volvo XC40 İncelemesi; Tasarım, Performans

2020 Volvo XC40; Motor, Şanzıman ve Performans

Her XC40’ın kaputunun altında, 184 veya 248 beygir gücü (sırasıyla T4 ve T5 olarak adlandırılır) üreten, turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motor bulunur. Standart olarak dört tekerlekten çekişe sahip olan daha güçlü T5, Momentum seçeneği 6,2 saniyede makul bir tempoda sıfırdan 96 km / saate çıkmasına olanak sağlar. Sekiz ileri otomatik şanzıman vites değişimlerini gecikmesiz yerine getirir ve bunu yaparken kabine hiçbir sertlik iletmez.

2020 Volvo XC40 İncelemesi; Tasarım, Performans

Volvo, büyük ölçüde hafif, keskin ve duyarlı direksiyon sayesinde dengeli ve eğlenceli yolculuk sağlar. Momentum aracı sert, çukurlu yollarda kontrollü ve esnek bir sürüş sergiler. Sportif R-Design modeli, daha fazla çeviklik için biraz daha sert bir süspansiyon seçeneği sunar.

İç Mekan, Konfor ve Kargo

Çağdaş tasarım, XC40’ın iç mekanında eğlence ve işlevsellikle buluşuyor ve kabinin atmosferi, temel Momentum donanımında bile gerçekten lüks bir hava veriyor. Kutulu, dik tasarım, iç kısımda hafif ve havadar bir his sağlar; yolcu alanı hem ön hem de arka koltuklarda ferahtır. Daha pahalı diğer XC60 ve XC90 modellerinde olduğu gibi, XC40’ın kabini işlevsel, iyi yapılmış ve güzel bir tasarıma sahiptir.

2020 Volvo XC40 İncelemesi; Tasarım, Performans

Volvo tasarımcıları, Momentum ve R-Design kaplamalarının kabinine kapı panellerine kadar uzanan isteğe bağlı parlak turuncu halı, geleneksel ahşap kaplamalar yerine dokulu metalik kaplama ve doğrusal çizgi gibi daha genç süsleri dahil etme fırsatını yakaladılar. Lüks Inscription modelleri, odun süslemesi ve Orrefors kristalinden hazırlanmış bir vites topuzu ile daha şık bir görünüme sahiptir. Volvo XC40 bagajı, arka koltukları katlandığı takdirde büyük bir alana dönüşür. Ek olarak, Volvo bir dizi yaratıcı kargo depolama özelliğini entegre etti. XC40’ın iç mekanı boyunca, örneğin torpido gözünden dışarıya çıkan poşetleri tutan bir kanca, kargo alanı için bir ayırıcı ve orta konsolda menteşeli bir kapılı çıkarılabilir bir çöp kutusu gibi özelliklerde mevcuttur.

İkinci El Volvo İlanları

Volvo Fiyat Teklifi Al

1 YORUM

  1. Geçen ilk kez sokakta gördüm ve gerçekten bayıldım görsellerine göre çok daha şık ve büyük duruyor ben küçük zannetmiştim. Volvo candır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here