McLaren’in 570S piyasaya sürüldüğünde, Woking üreticisinin ürün yelpazesine yeni bir  seviye getirdi. Ancak modelin öncekilerden daha güzel bir araba olduğuna şüphe yok. Ayrıca binmek ve inmek daha kolay ve kabine eşya koymak için daha fazla alan var.

Bariz maliyet ve pratiklik sorunlarını aşabilirseniz, bu iki koltuklu süper otomobil, sürüş heyecanının tadını çıkarmanın çok özel bir yoludur. McLaren’in İngiliz yollarında yol tutuşu ve sürüşü neredeyse rakipsiz ve kaslı ikiz turbo V8’in performansı parıldıyor. 

570s Sürüş Keyfi

Yedi vitesli şanzıman, direksiyon simidinin arkasındaki büyük yarış arabası tarzı F1 ile çalıştırılır. Tam hızlanma altında veya hızlı vites küçültme sırasında, düşünebileceğiniz kadar hızlı oranlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapar. Bununla birlikte, bir yolculukta rahatlayın. 570S’deki frenler de oldukça özeldir. Arabayı hızdan aşağı çekmek için etli bir itme gerektirirler, ancak frenlemeyi çok hassas bir şekilde ayarlamanıza olanak tanıyan pedal aracılığıyla müthiş bir his var. 

Motorlar 

570S’nin tanıdık 3,8 litrelik çift turbolu V8, hızlanmaya turboların uğultusu eşlik eder. Rölantide veya boşta hareket ediyorsanız, takviye oluşturmak bir saniye sürer. Turbo etkisi, hızlanmanın katlanarak arttığı anlamına gelir ve başlatma kontrolü devredeyken 3,1 saniyede 0-60 mph hızlanabilirsiniz. En yüksek hız, hem Coupe hem de Spider için 204mph’dir.

İki koltuklu bir süper otomobil pek pratik bir seçim değil, ancak McLaren 570S’nin bazılarından daha iyi olduğuna şüphe yok. Tabii ki , 2 + 2 koltuklu bir Porsche 911’in kabin alanıyla rekabet etmeyecek, ancak bir Audi R8 veya Lamborghini Huracan ile karşılaştırıldığında, McLaren oldukça iyidir. 

Boyut 

McLaren 570S geniş 2,095mm ve 1,202mm Yüksek, uzun 4,530mm olduğunu. Porsche 911 Turbo 4,507mm x 1,880mm x 1,297mm, Audi R8 de 4,426 mm x 1,940 mm x 1,240 mm’de biraz daha kısadır.

570S Bacak mesafesi, baş mesafesi ve yolcu alanı

570S, iki koltuklu bir süper otomobil için oldukça geniştir ve çoğu sürücü bol miktarda bacak ve baş mesafesi bulacaktır. Sürücü koltuğu ve direksiyon simidi için de bol miktarda ayar vardır, böylece doğru sürüş konumunu kolayca bulabilirsiniz. İstediğiniz kurulumu hafıza işlevine kaydettiğinizden emin olun.

 

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here