1939 Alfa Romeo 8C 2900 B Lungo Spider modeli fiyat olarak pahalıdır. Bunun en büyük sebebi rağbet görmesidir. Bu araç açık arttırmalara çıkartılmış ve çok pahalı olarak satılmıştır.  Alfa Romeo 8C 2900 B Lungo Spider araç modeli , klasik arabalar içerisinde en çok tercih edilen klasikler arasında yer almaktadır. Klasik araç seven otomobil tutkunlarının ilk tercihlerinden biri olan 1939 Alfa Romeo, en çok ilgiyi tasarımları ile çekmektedir.

1939 alfa

2. El Satılık Alfa Romeo İlanları >>

Aracın pek çok özelliği ilgi çekse de en çok ilgi çeken yanı dış tasarımı ile klasik görünümü en iyi ifade eden otomobil olmasıdır. Bu araç özellikle klasik tutkunlarını kendisine çekmekte ve günümüzde hala açık arttırmalar ile klasik araba düşkünlerine verilmektedir. 1939 Alfa Romeo 8C 2900 B Lungo Spider araç modeli , üretiliş biçimine bakıldığında teknik özellikleri bakımından oldukça başarılıdır. Buda aracın daha çok beğenilmesini sağlamıştır.

1939 Alfa Romeo 8C 2900 B Tasarım ve Teknik Özellikleri

alfa romeo

Bu araç modeli , üretimine başlandığı günden itibaren çok sayıda otomobil severin ilgisini çekmiş ve tasarım harikası bir araç olmayı başarmıştır. Alfa Romeo markasının üretmiş olduğu bu araç döneminin ve günümüzün en sevilen araçlarından biri olmaktadır. Günümüzde klasik otomobiller platformunda yer alan bu aracın Teknik özellikleri;

-Motor Hacmi: 3000

-Motor Devri: 5200d

-Motor Hızı: 175 km

Teknik özellikleri ile dikkat çekmeyi başaran araç , birçok araba hayranlarının ilgi odağı olmuştur. Bakıldığında bu araçta klasik araçlar arasında yerini almıştır.

Alfa Romeo 8C 2900 B Lungo Spider’ın Piyasa Değer

alfa 8c

Üretildiği dönemde fiyatı yüksek olan bu araç günümüzde klasik olmasından da kaynaklı olarak çok yüksek fiyatlara satılmaktadır. Klasik araç piyasasında yer alan Lungo Spider otomobili son açık arttırmada tam 20 milyon dolara satılmıştır. 1939 yılında sadece 10 adet üretilen bu araçtan günümüzde bulunması zor olmakta bu sebep ile açık arttırma yöntemi ile satışa sunulmaktadır.

Piyasa değeri cep yakan ve herkesin kolaylıkla sahip olamayacağı araçlardan biri olan Alfa Romeo Lungo Spider, pek çok teknik özelliği ve dış tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here