Almak İsteyeceğiniz Cruiser Motosikletler

0
1208

Almak İsteyeceğiniz Cruiser Motosikletler! Cruiser tasarımı rahat sürüş pozisyonları, alçak sele, geniş arka lastik ve yüksek tork ile ilgili büyük bir meraklı kesimine hitap eden motosikletlerdir.

4Harley-Davidson FXDR 114

Harley-Davidson, FXDR 114’ü tasarlarken savaş uçağı tasarımlarından ilham almıştır. Uzun ve alçak bir görünüme sahiptir. Ayrıca bu listedeki herhangi bir motosikletten daha iyi viraj alma derecelerine sahiptir. FXDR 114’ün kalbinde, 78,7 beygir güç ve 1.868cc hava soğutmalı motor bulunmaktadır.

3Harley-Davidson Low Rider S

Birkaç yıllık bir aradan sonra, Harley-Davidson Low Rider S’yi 2020 model yılı için yeniden canlandırmaya karar vererek ona en iyi yol tutuşu sunan Softail şasisindeki en güçlü motoru verdi. Bu yenilenmiş Softail, nostaljik bir çerçeve geometrisi, bir tepegöz far ile efsanevi tasarıma sahiptir. Low Rider S 90 beygir, 1.868cc ve altı vitesli bir Cruiser olarak karşımıza çıkmaktadır.

2Ducati Diavel

Diavel kayış aktarmalı bir motosiklettir.  Son teknoloji modern bir tasarıma, spor bisiklet kullanımına ve spor bisiklet gücüne sahiptir. 1.262cc V-Twin VVT motor, 158 beygir gücü sağlayarak Diavel’in 200 kilometre üstündeki hızlara çıkmasına olanak sağlamaktadır. Ducati ayrıca Diavel’i viraj ABS’si, sürüş modları, tam LED aydınlatma ve anahtarsız çalıştırma gibi en gelişmiş teknolojiyle donatılmıştır.

1Triumph Bonneville Speedmaster

Almak İsteyeceğiniz Cruiser Motosikletler listemizin sonuncusu Triumph Bonneville Speedmaster’dır. Triumph Bonneville Speedmaster hem estetik hem de pratik açıdan diğer motorlara göre  daha iyi bir seçenek olmaktadır. 2020 Speedmaster omuzlarında “İngiliz tavrı” taşıyor ve altı ileri şanzımanla eşleştirilmiş 77 beygir gücü, 1200 cc paralel twin motor bloğundan almaktadır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here