Yeni Hyundai İ20 N Line Dopdolu!

0
3518
Yeni Hyundai İ20 N Line

Yeni Hyundai İ20 N Line donanım özellikleri ve motor varyasyonları ile dopdolu bir içerik ile gelmeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamalarda teknik detaylarını da yer verilen model de ilginç ayrıntılar göze çarpar nitelikte. Yeni i20’nin yepyeni bir versiyonu olan N Line, bir donanım seviyesinden farklı olarak üretiliyor. Adeta farklı bir model havası veren N Line versiyon çok daha sportif dokunuşlara sahip olan bir model olacağı aşikar gözüküyor.  Ayrıcalıklı özelliklere ve yapıya sahip olan modelin dış tasarımının sportifliği oldukça etkileyici görünmekte. Modelin performansı yansıtırken aynı zamanda Hyundai’nin “Sensuous Sportiness” tasarım kimliğini de baz alıyor.

Otomobilde ayrı yeten üretilen ön tampon, daha sportif bir his için siyah plastik parçalar ve geniş hava girişleriyle desteklenerek yakışıklılık ile birlikte ergonomi de düşünülmüş. N Line logosunun yer aldığı siyah renkli ve basamaklı yeni nesil ızgara, pistlerden ilham aldığını vurgulamak için damalı bayrak sitiliyle hazırlanmış durumda. Modelin aynı zamanda gri renkli marşpiyeler, siyah zeminli stop lambaları, siyah tavan rengi opsiyonu iç mekanda ki olguyu değişik şekilde koyu tutmuş durumda. Çift çıkışlı son susturucu ve tamamen bu yeni varyasyona özgü difüzörlü arka tamponla da birleşince extrem bir hava yakalamış gözüküyor. Ayrıca yer alan, performansı sürekli olarak ön planda isteyen Asyalı firma, yeni bir tarza sahip 17 inçlik jant tasarımıyla oldukça etkileyici olduğunu söylemek gerek!

Yeni Hyundai İ20 N Line
Yeni Hyundai İ20 N Line

Yeni Hyundai İ20 N Line Motor Özellikleri!

Yeni Hyundai İ20 N Line versiyonunda oldukça değişik ve her türden kullanıcıya hitap eden motor seçenekleri mevcut durumda yer alıyor. Güneydoğu Asyalı firma, bu yeni modelinde şimdilik iki motor seçeneği sunacak. Otomobilde yer alan 84 HP gücünde 1.2 litrelik MPI giriş seviyesi motora ek olarak farklı seçeneklerde alabilecek. Kullanıcılar 100 HP veya 120 HP güce sahip 1.0 litrelik T-GDI motoru da seçebilecek. 1.0 litrelik T‑GDI versiyon, yakıt tasarrufu dolayısı ile vergi avantajına da girerek ülkemizde çok tutulacağa benziyor. Daha fazla yakıt verimliliği sağlayan 48 voltluk hafif hibrit teknolojisine de sahip olan bu seçenek, 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanla satışa sunulacak. Ayrıca, yine yakıt tüketimini düşüren Akıllı Manuel Şanzıman (iMT) da İzmit’te üretimi yapılacak bu yerli modelin opsiyonları arasında yer almakta.

2. El i20 İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here